Nyheder
imported

Kreativt efterår i Blokhus

Pensler, lim og farver slippes løs i ferien

Kom og udfold dine kreative sider – og se også byens flotte krible-krable dyr

En flot lille blomsterdekoration i et pyntegræskar, dækkeservietter i efterårets farver eller malede molboøsters-skaller, der kan bruges til fyrfadslys. Alt dette kan børn og deres voksne få hjælp til selv at kreere i Erhvervsforeningen Destination Blokhus’ workshops i efterårsferien. Her står et team af kreative frivillige parat til at inspirere og hjælpe med at lade fantasi og kreativitet få frit spil.

Børn pynter træer på Blokhus Torv

Nogle, som virkelig har sluppet pensler, lim og farver løs, er institutionerne i Hune, Pandrup, Kaas og Saltum. Børnene herfra har været i gang med at lave farlige, fantasifulde og farverige krible-krable-dyr, som i hele efterårsferien udsmykker træerne på Blokhus Torv. Alle, som besøger Blokhus i ferien, kan stemme på et af træerne hos Kalstrup Livsstilhus. Det træ, der får flest stemmer, bliver kåret til årets krible-krable-træ fredag den 21. oktober kl. 14.30.

Har man ti tommelfingre og ikke så meget som et gram kreativitet i kroppen, er der masser af inspiration til kreativ udsmykning af hjemmet på Kunstmarkedet på Springvandstorvet torsdag den 20. oktober fra kl. 11-16. Her frister alt fra keramik og glas til drivtømmer og filtnisser.

Uge 42 byder i den grad på kreativt efterår i Blokhus.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events