Nyheder
imported

Kultur messe i Aquilion

Kulturelt Samvirke afholder kulturmesse første weekend i marts 2013 i Aquilon i Pandrup

 Kulturelt Samvirke afholder kulturmesse første weekend i marts 2013 i Aquilon i Pandrup.

Planen er, at så mange som muligt af Jammerbugts kulturelle aktører deltager i messen og viser hvad de har at byde på. 

– Kulturelt samvirke afholdte kulturmesse i Nordjyllands Mediecenter sidste år, fortæller Agnes Munch, formand for Kulturelt Samvirke i Jammerbugt Kommune.

– Mange foreninger støttede op om arrangementet og det var en fin dag. Vi satser på et større arrangement denne gang og har eksempelvis børneteater for de mindste lørdag og der planlægges en større rytmisk koncert fredag aften samt en klassisk koncert søndag som afslutning på messen.

Man vil gerne vise mangfoldigheden i kunst og kultur og mangfoldigheden i de kulturelle foreninger i Jammerbugt Kommune. Derfor opfordres de kulturelle foreninger til at have en ”stand” på messen, til at lave workshops eller til at optræde.

Kulturelt Samvirke håber, at foreningerne vil være rigtig kreative og bidrage med underholdning, undervisning, sjov og ballade, så det bliver en festlig messe med sjove, skæve og vedkommende oplevelser.

Allerede nu kan potentielle deltagere melde sig til.

– Det vil være fantastisk, hvis vi får masser af liv og aktivitet, af alle aldersgrupper og mange genrer. Sidste gang havde vi eksempelvis spillesteder, biografer, dans, amatørteater, voksenundervisning og kor repræsenteret. Men der findes jo rigtig mange forskelligartede kulturtilbud i Jammerbugt, så der er plads og mulighed for en bredere vifte, fortsætter Agnes Munch.

Agnes Munch håber at rigtig mange foreninger vil deltage i Kulturmessen – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

For foreninger, der er medlemmer af Kulturelt Samvirke er deltagelse på kulturmessen gratis, for ikke-medlemmer koster det 250 kr. – det samme som et medlemskab af Kulturelt Samvirke.

Kulturelt Samvirke ønsker at stå stærkere og at få flere medlemmer og håber derfor, at kulturmessen og andre af Samvirkets aktiviteter kan få de kulturelle foreninger til for alvor at få øjnene op for Kulturelt Samvirke og hvilke muligheder et medlemskab giver foreningerne.

Kulturelt Samvirke arbejder desuden med planer om æbleskiveteater for førskolebørn og deres forældre søndag eftermiddage. Ideen er professionelt børneteater og efterfølgende æbleskiver til både børn og voksne for en billig pris.

Man kan melde sig ind i Kulturelt Samvirke ved at maile til formanden for samvirket, Agnes Munch: TRYK HER

Læs om fantastiske oplevelser og events