Blokhus Medier_logo-01
Aabybro

Kulturcenter med nye oplevelser hele efteråret

Hele 5 måneder og 17 dage efter den seneste koncert i Jammerbugt Kulturcenter i Aabybro kunne booker Mads Mølgaard endelig byde inden for den første koncert efter Corona-nedlukningen.

16 oplevelser i efteråret
Det var til søndagsmatine 23. august, og på tirsdag 8. september kommer Comedyklubben med Carsten Bang, Anne Bakland og Valdemar Pustelnik forbi kulturhuset i Søparken.
Samlet kan kulturcentret samlet byde på 16 koncerter og comedy-nedslag hen over det kommende efterår.

Senest 6. marts
– Vi havde en koncert fredag 6. marts. Derefter måtte vi lukke ned. Det har være frustrerende.  Først var der megatravlt med at få flyttet koncerter og refunderet billetter, men folk har tage det pænt, fortæller Mads Mølgaard, der er ansvarlig for arrangementerne i kulturcentret.

Ros for restriktioner
– Men nu er vi heldigvis i gang igen, og ved søndagsmatineen fik vi megen ros, fordi vi havde taget forholdsregler med afstand, ensretning og guidede vores gæster. Vi havde 120 publikummer inde, fortæller Mads Mølgaard.

Stor interesse
Netop afstandskrav betyder, at der ikke kan være så mange publikummer som vanligt.
Inklusiv balkonen er der med restriktioner plads til højst 150 mod normalt 270 gæster.
– Derfor er der også allerede tæt på at være udsolgt ved flere af efterårets koncerter med de større navne. Man skal ikke sidde på hænderne for længe, hvis man gerne vil have en billet, fortæller Mads Mølgaard.

Ikke så hårdt ramt
Nedlukningen kommer ikke til at rammer Jammerbugt Kulturcenter økonomisk lige så slemt som andre i den hårdt plagede branche.
Det skyldes dels, at der ikke er ret mange koncerter med stående publikum og dels, at kulturcentret hurtigt fik udsat mange af koncerterne til efteråret og aflyst et par stykker.
– Det frustrerende var, at vi pludselig ikke kunne banke kultur ud til nærområdet, som vi plejer, siger Mads Mølgaard.

Se programmet her
Du kan se mere om efterårets oplevelser i Jammerbugt Kulturcenter her:
https://kec-jammerbugt.dk/koncerter/

Læs om fantastiske oplevelser og events