Aabybro

Kulturskolen uddeler krea-poser til eleverne

I disse dage må alle lægge hovederne i blød for at finde løsninger på, hvordan vi kan gøre de ting, vi gerne vil, på nye Corona sikrede måder. 

Kreakit til eleverne
Eleverne på Jammerbugt Kulturskoles hold kan ikke møde fysisk til undervisning, og hvad gør man så?
Musiklærerne finder nye online metoder til at undervise eleverne, og billedkunst har netop uddelt poser med “krea kit” til alle billedkunsteleverne. 
Billedkunstlærer Signe Højmark har netop afsluttet en tur fra dør til dør rundt til alle elever med en pose, der indeholder malerfarver, tegnepapir og ler og et malerlærred. Alt sammen til at bruge i den kreative undervisning, som under nedlukningen foregår online. 

Et frikvarter
– Det hele hænger vældig meget på forældrene i disse dage, både med at hjælpe børnene med hjemmeskoling, og senere på dagen med at holde fritidsaktiviteter i gang. Derfor kan en pose kreakit, fulgt op af online sessions og undervisningsvideoer måske give et frikvarter for alle derhjemme, siger Signe Højmark.

Mærkelig mad
Lige nu skal alle børnene arbejde med modelleringsøvelser hvor temaet er “mærkelig mad”.
Alle børnenes værker skal senere samles i en fælles kunstinstallation under titlen: 
“Den Aflyste Fest”. 
Både kulturskolens elever og lærere længes efter igen at kunne mødes fysisk omkring musik, dans og billedkunst, og indtil da må man opfinde nye formater så vi kan holde hinanden i gang.

Læs om fantastiske oplevelser og events