Nyheder
imported

Kunstprojekt med Værker i fælles forandring

Alle inviteres til at deltage hos Museum for Papirkunst og på bibliotekerne.

Tekst og foto: Presse

“Værker i fælles forandring” er et kunstprojekt for borgere i Jammerbugt Kommune, der inviteres til at tage del i en fælles kreativ skabelsesproces.

Kunstprojekt

Fire fælles værker

Gennem projektet bliver borgerne medskabere af fire fælles kunstværker på et af de fire biblioteker i Jammerbugt Kommune.
De får også mulighed for at deltage i de to workshops, ”Tryk og proces”, på Museum for Papirkunst, hvor der fokuseres på trykteknikker og metoden dekonstruktion-konstruktion.
Til slut afholdes en kunst-happening, hvor kunstnerne Mie Pilborg og Trine Kjærhauge skaber et værk med udgangspunkt i metoden konstruktion-dekonstruktion.
Alt, hvad der skabes gennem projektet, er i konstant forandring og danner således rammen for temaet “Værker i fælles forandring.”

På bibliotekerne

Fire fælles værker på bibliotekerne. Kom og vær med til at skabe et fælles kunstværk med forskellige og sjove trykmetoder. Alle kan deltage, børn som voksne.
Værket er tilgængeligt hver dag i den bemandede åbningstid på bibliotekerne i Brovst, Fjerritslev, Pandrup og Aabybro fra 2. april til 20. maj.

Museum for Papirkunst

Desuden er der workshop i nemme tryk og procesmetoder på Museum for Papirkunst.
Vær med til en kreativ workshop med fokus på nemme trykteknikker og metoden dekonstruktion-konstruktion.
Gennem workshoppen afprøves nye trykmetoder med f.eks. løg og tape, og deltagerne er fra 18 år og opefter og der er tilmelding.
Det sker 2. april kl. 13 og 7. maj kl. 13.

En happening

Som afslutning på projektet kan man 21. maj kl. 10-12 og 14-16 overvære en kunst-happening på Museum for Papirkunst og opleve de to kunstnere skabe et værk ud af workshopdeltagernes afprøvninger.
De fire værker udstilles sammen med værket fra kunsthappeningen på Aabybro Bibliotek fra 23. maj til den 27. juni.

Læs om fantastiske oplevelser og events