Nyheder
imported

Kusk takker af i Blokhus FC

Efter snart to sæsoner i spidsen for Blokhus FC’s divisionsmandskab, stopper cheftræner Søren Kusk i klubben med udgangen af indeværende sæson, hvor den nuværende Blokhus FC træner har kontraktudløb

– Jeg har nu haft to gode år i Blokhus FC, hvor vi på trods at dette svære forår, har opnået nogle flotte resultater. Det har været en god tid, men nu synes jeg tiden er moden til, at der kommer nogle nye øjne på, fortæller Søren Kusk, hvis beslutning er blevet modtaget med forståelse af Blokhus FC direktør Erik Just, som dog gerne så Kusk ved roret en sæson mere.

– Vi kunne sagtens se Søren tage en sæson mere i Blokhus FC, men jeg har samtidig fuld forståelse for Sørens beslutning. Vi står overfor en ny opgave i næste sæson, hvor vi efterhånden må indrømme, at der er stor sandsynlighed for at det igen hedder 2. division. Her skal vi i så fald i gang med at bygge et hold for fremtiden, forklarer Erik Just, og tilføjer, at det at beslutningen tages nu, mens der fortsat mangler seks runder af indeværende sæson, skal sikre klubben den nødvendige tid til at finde den rette afløser.

Samtidig er Blokhus FC direktøren overbevist om, at den professionelle indstilling som både trænerteam og spillertrup udviser hver dag nok skal sikre, at fodboldforåret fortsætter for fuldt blus.

– Søren har gjort et godt stykke arbejde i Blokhus FC og har været en populær person blandt ikke mindst spillerne, men også sponsorer og øvrige personer i klubben, og jeg er sikker på Søren og spillerne vil følge deres opgaver til dørs i denne sæson, fortæller Erik Just inden han slutteligt forsikrer, at Blokhus FC har rigeligt at spille for i den resterende del af foråret.

– Så længe chancen for overlevelse eksisterer, vil vi selvfølgelig jagte den hundrede procent, men vi skal også bruge forårets sidste kampe til at suge så meget erfaring til os som overhovedet muligt. Skulle vi rykke ned, så har vi lært rigtig meget af denne sæson og ambitionen vil være at vende tilbage. Uanset resultaterne, så har 1. division været et lille eventyr for os, og det eventyr skal vi have mest muligt ud af. 

Læs om fantastiske oplevelser og events