Blokhus

Kvindenetværk kan fejre jubilæum

 | FOTO: Presse
Blokhus Inner Wheel Klub fejrer deres 10 års jubilæum.
Inner Wheel

Den 23 januar 2013 stiftede 17 piger en afdeling af Inner Wheel i Blokhus Inner Wheel Danmark er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande. Organisation yder økonomisk støtte til SOS Børnebyerne og giver en pengegave til en lokal hjælpeorganisation. 

Jubilæum

Klubben rummer idag 17 kvindelige medlemmer, som mødes en gang om måned på Restaurant Nordstjernen, hvor der over en bid mad bliver debatteret aktuelle emner. Til januar 2023 fejrer kvindenetværket sit 10 års jubilæum. – Vi er rigtig glade og stolte over at kunne fejre vores 10 års jubilæum til januar, som blandt andet skal markeres ved, at der vil blive uddelt en ekstra gave til en hjælpeorganisation, beretter Annette Hjorth, som sidder i bestyrelsen i Blokhus.

Ønsker flere medlemmer

Vi ønsker os gerne nye medlemmer. Enhver kvinde med interesse for vores arbejde er velkommen til at blive medlem i vores lokale Inner Wheel Klub. Vi arrangerer også klubmøder med spændende foredragsholdere og tager på virksomhedsbesøg og udflugter. Derudover holder vi også klubaftner sammen med de andre klubber, fortæller Annette.

Har du lyst til at vide mere om hjælpeorganisationen, kan du finde flere oplysninger på Inner Wheel Blokhus’ hjemmeside.

Læs om fantastiske oplevelser og events