Nyheder
imported

Kvindernes weekend

Der bliver kræset om kvinderne, når Women’s Weekend for 2. år i træk afvikles

Blokhus:

Der bliver kræset om kvinderne, når Women’s Weekend for 2. år i træk afvikles

Tekst: Louise Kande – Foto: Ulla Jensen Photography

Når Women’s Weekend Blokhus løber af stablen fra d. 5.-7. september, får kvinderne rig mulighed at træne krop, sjæl og lattermuskler.

-Kvinderne kan boltre sig i tøj, interiør, mad, modeshow, sport og underholdning hele weekenden. Aktivitetsudvalget har i fællesskab med områdets erhverv skruet en intens, inspirerende og aktiv weekend sammen, fortæller Anette Christiansen, som er en af ”bagkvinderne” bag Women’s Weekend.

Kvindernes program

Fredag d. 5. september er der portvinssmagning med lækre oste og sødt på Strandingskroen kl. 20.00

Der tilbydes igen Kvindeløb & MTB – ”girls only” lørdag d. 6. september kl. 10.00. Saltum Trim og PGU i samarbejde med Erhvervsforeningen Destination Blokhus tilrettelagt en aktiv formiddag i områdets mest varierede og kupperede terræner.

Lørdag d. 6. september kl. 18.00 præsenterer Women’s Weekend Blokhus også showet: ”2 X HEICK – Nu stopper du far” i Kulturhuset Blokhus. – Det bliver et show, hvor man fra først til sidst oplever en far og datter, der hviler i hinandens selskab og som charmerer sig ind hos publikum. Dette er den ultimative mulighed for en underholdende pigeaften, fortæller Lotte Kande, der er projektleder på Women’s Weekend Blokhus.

Søndag d. 7. september afvikles der Second Sale Deluxe Marked på Nordstjernen i Blokhus. Der sælges lækre kvinde-venlige ting såsom tøj, sko, tasker, møbler og interiør. I samme forbindelse tilbyder restauranten lækre kvindemenuer som stjerneskud og cæsarsalat. Standholderne kan komme ind fra Kl. 11.30, og kan tilmelde sig på louise@blokhus.dk

Derudover kommer Timm Vladimir til Blokhus og kreerer mad med lokale råvarer, der bliver wellnes for kvinder, fredagsfristelser og gode oplevelser i butikker- og restauranterne.

Pusterum fra mandens sokker

-Det er 2. gang, at der arrangeres Women’s Weekend Blokhus, og vi er stolte af, at præsentere eventet igen i år.  Women’s Weekend Blokhus udarbejdes af 8 særdeles engagerede piger fra henholdsvis erhvervet i området samt af ildsjæle, og de har gjort alt for, at der bliver masser af begivenheder at vælge imellem, for de piger som kigger forbi, fortæller Lotte Kande. Hun opfordrer til, at man tager på en veninde-pigetur, og det er perfekt for de, som har behov for et pusterum fra mandens sure sokker,  i selskab med veninderne. – Temaet er som sidste år samvær, shopping, god mad –  krydret med kulturelle indslag som 2xHeick, Tim Vladimir som tryller i udekøkkenet og portvinssmagning, afslutter Lotte Kande.

Du kan læse mere om kvindeweekenden i Blokhus, på www.facebook.dk/womensweekendblokhus.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events