Pandrup

Lang kontrakt til ungt talent

Jammerbugt FC og Max Møller har forlænget samarbejdet med yderligere 2,5 år. Den unge talentfulde og gennembrudsstærke offensivspiller sigter nu mod at slå hul på næste fase af sin udvikling.
– Max er et stort talent af egen avl. Han flytter sig hele tiden og jeg forventer mig rigtig meget af vores fortsatte samarbejde. Vi har arbejdet sammen længe allerede og Max har udviklet sig meget. Nu skal han nå nye højde i skærpet konkurrence. Max har forudsætningerne for at kunne udvikle sig yderligere og det skal vi hjælpe ham med, og jeg forventer mig meget af det samarbejde, forklarer en glad og tilfreds Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck.

Stort boost
Den unge Max Møller selv er også glad. Han føler et dobbeltboost med oprykningen til NordicBet Liga og underskriften på en ny kontrakt.
– Jeg er bare glad og stolt over, at klubben ønskede at forlænge min kontrakt yderligere. Det er et kæmpe skulderklap for mig, at klubben vælger at give mig ny kontrakt, selvom jeg stadig havde tid tilbage i min nuværende kontrakt.
– Det betyder også, at jeg vil give alt, jeg har, for at få klubben til at opnå det bedst mulige resultat overhovedet i den nye liga, lyder det fra Max Møller, der ser frem til at kæmpe for gode oplevelser og ikke mindst point i hvad han beskriver som fede kampe.
– Mine ambitioner for denne sæson er, at vi skal kæmpe med alt, vi har, og vi skal stå sammen som et hold. Det er selvfølgelig svært at sige, hvordan det kommer til at gå os, da det hele er meget nyt for de fleste af os. Men en ting er sikkert, vi vil gøre alt, for at vi bliver oppe og giver tilskuerne nogle megafede kampe og
oplevelser på vores stadion, understreger Max og supplerer med et par ord på sine egne udviklingsmål.
– I forhold til mine egne ambitioner, så gælder det bare om at udvikle mig så meget, jeg kan, i et nu endnu mere seriøst set up. Det giver mig også smag for mere og jeg vil da lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke drømmer om at spille fuldtids i fremtiden. Men lige nu er jeg bare glad og stolt over, det vi har opnået, og jeg glæder
mig til den rejse, vi nu skal ud på.
Næste stop på rejsen for Max Møller og Jammerbugt FC er Thisted FC i en træningskamp, der er klemt ind i et travlt forberedelsesprogram den kommende onsdag.

Læs om fantastiske oplevelser og events