Nyheder
imported

Lars Løkke på miniferie i Blokhus

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) var i uge 27 på en lille ferie i Blokhus, med datteren Lise, hvor de bl.a. overnattede i Anne Just’s Have – Haven i Hune.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen var i uge 27 på en miniferie i Nordjylland med sin datter Lise. Han var bl.a. omkring Svinkløv Badehotel for efterfølgende at vandre til Blokhus, hvor han skulle overnatte i Anne Just’s have. 

Tekst: Louise Kande 

På Lars Løkkes Facebookprofil lavede han en live-video, hvor han bl.a. sagde:

– Jeg har haft tre dejlige fridage med min datter Lise. Vi har gået over 100 kilometer. Været omkring Svinkløv Badehotel for efterfølgende at gå til Blokhus. Her overnattede jeg i  Anne Just’s havehotel. I den smukkeste have, jeg tror, at jeg har været i. Den er endda kåret som en af verdens 250 smukkeste haver, sagde han bl.a.

Claus Bonderup fra Anne Just’s have er utrolig beæret over, at Statsminister Lars Løkke valgte lige præcis denne lokation, som overnatning.

– Vi er rigtig glade for, at han aflagde besøg her. Det var sandsynligvis på opfordring fra datteren Lise, som havde booket det. Vi er også glade for, at vi har været i stand til at klare sådan en opgave, da det krævede, at det var fuldstændig fortroligt, og at vi kunne efterkomme sikkerhedsforanstaltningerne. Vi byder ham hjerteligt velkommen en anden god gang. 

Statsminister Lars Løkke afsluttede sin live-video med at sige: – Det har været tre dejlige dage, hvor jeg har fået luftet hovedet. Nu går turen tilbage til København – så står den på Tour de France, for at ligge et godt ord ind for Danmark således som startsted i 2019 eller 2020. Tak til de mange søde mennesker, som vi har mødt på vores vej. En rigtig god sommer til alle.

Har været i Blokhus før

I 2011 var Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) på et kort besøg i Blokhus med fokus på turisme. Sammen med borgmester og partifælle Mogens Gade var han på inspirationstur i byen og besøgte  Redningsstationen, Strandcenteret med Fiskernes Hus, aflagde besøg på Turistbureauet Visitjammerbugten og var hovedperson da kanonererne skød kanonen af for efterfølgende at spise middag på Restaurant Nordstjernen.

Læs om fantastiske oplevelser og events