lanternen
Blokhus

Live musik på Lanternen

Byens værtshus er klar med en ny idé

Hver fredag og lørdag vil der fremover være gratis live musik i det hyggelige brune værtshus beliggende i centrum af Blokhus.
Koncerterne starter allerede i morgen fredag og vil fremover kunne opleves hver weekend hele året.

-Vi har taget initiativ til at holde live koncerter, fordi vi har indtryk af at folk sidder ude i deres sommerhuse, og ved måske ikke rigtig om de skal tage ned til Blokhus. For sker der noget eller sker der ikke noget?
Men nu slår vi fast, at det gør der altid fredag og lørdag på Lanternen, siger Nadja Vinther, som de sidste 3 år har forpagtet værtshuset.

Live koncerterne vil være syng-med-sange, hvor det er klassiske soloartister, der allerede er godt kendte på værtshuse rundt omkring. De synger de gode gamle numre fra blandt andet Bamses Venner, Shu-bi-dua, Kim Larsen mm.

-Sange, som alle kan synge med på, så der bliver en fantastisk stemning, forklarer Nadja og fortsætter: Det er vigtigt, at vi bevarer den hyggelige stemning i det 50 år gamle værtshus, og det tror jeg på, at vi kan med de her mindre koncerter.

 

Hits med Kim Larsen

Noget af det gæsterne kan glæde sig til er navne som Kalle, Theodor, Ugg & Ørum, Poul Eastham, Sonny Møller, Tina Harbeck og mange flere.

Kalle er f.eks. på scenen den 18. marts, hvor der er fællessang med danske Kim Larsen hits.

-Det er ovenikøbet med sanghæfte. Så alle kan være med, fortæller Nadja.

Kalle er en særdeles kendt kunstner på Lanternen.

-Han er en legende. Vi fejrede 50 års jubilæum med ham sidste år, siger Nadja. Forrige år havde vi ”Syng med John”.
Og det skal forstås som syng med på hits fra John Mogensen. Sidste år var det ”Syng med Bamse” og ”Syng med Shu-bi-dua”.

-Og nu må det jo så være Kim Larsens tur, fastslår Nadja.

Weekendkoncerterne er altid gratis med den 18. marts er det et særligt arrangement, som ligger ud over de øvrige. Her er det nemlig muligt også at købe en menu med gl. dags oksesteg.
-Ønsker man at være med til koncert med Kalle skal man skynde sig at bestille, for der er rift om pladserne, siger Nadja.

Sidste frist er 10. marts og man sikrer sig en plads ved at kontakte Lanternen enten personligt eller via telefon 88 30 33 63.

lanternen3

Læs om fantastiske oplevelser og events