Blokhus

Livemusik en stor succes

Nyt initiativ på Lanternen tiltrækker masser af gæster
lanternen facade

Det nye initiativ med livemusik hver fredag og lørdag på værtshuset Lanternen i Blokhus er blevet taget rigtig godt imod.
Det fortæller Nadja Vinther, forpagter af Lanternen.
-Jamen lige siden opstarten af marts har vi haft masser af gæster i forbindelse med koncerterne. Det er gået over al forventning, og det er vi naturligvis utrolig glade for. Det er fantastisk at kunne lokke turister til, selvom det er udenfor højsæsonen.
Livemusikken kan opleves gratis hver fredag og lørdag kl. 20.00 hele året, og der er lavet aftaler med ca. 15-16 forskellige artister, som optræder ca. 3-4 gange henover året.
-Det betyder, at det ikke er den samme musiker, som man kan høre hver uge eller to dage i træk, siger Nadja Vinther.
Artisterne spiller masser af folkekære numre, hvor man kan synge med eller måske få sig en svingom.
-Livemusik tiltrækker altid gæster, da det skaber en rigtig god stemning. Og jeg tror, at der sidder masser af mennesker ude i sommerhusene, som overvejer at tage ind til Blokhus, men som ikke rigtig ved med sikkerhed om der sker noget, de kan deltage i. Derfor skal de vide, at der altid er musik uanset hvornår de kommer på året, og det vil vi gerne udbrede til alle, siger Nadja Vinther.

lanternen
lanternen i

Sommerens program

Samtidig arbejder vi lige nu på, at der skal være livemusik hver dag i uge 28+29+30 – dog excl. torsdage, hvor der i forvejen er gratis koncerter på torvet i Blokhus.
-Vi havde også en helt fantastisk langfredag i påsken, hvor Lanternen var fyldt til bristepunktet med besøgsrekord på 130 gæster, fortæller Nadja.

Anledningen var optræden med DJ Johnny Hurup, som afholdte sin populære popquiz. Han er fast inventar på Café Frederiksberg i Aalborg, og det er her Lanternen har lånt ideen fra.

-I quizzen gætter man sangtitler, og synger med hvis man vil. Der er super god stemning og stor konkurrence holdene imellem omkring de forskellige præmier. Mange har allerede forhåndsbooket plads til næste år. Vi håber, at kunne afholde popquizzen igen hver tirsdag i uge 28+29+30, siger Nadja.

Stort motorcykeltræf

Værtshuset er også arrangør af en stort motorcykeltræf lørdag den 8. juli kl. 14.00, hvor 80-150 motorcykler fra Harley Davidsen Club – Distrikt Nord viser deres maskiner frem på Blokhus Torv.

-Der er bare noget fascinerende ved de store motorcykler, og samtidig vil jeg også gerne være med til at nedbryde nogle tabuer omkring at dem, der kører stor motorcykel og går med vest, ikke nødvendigvis alle er rockere.
Til arrangementet vil det være muligt at se nærmere på maskinerne og hygge sig med fadøl og grillmad.

De mange nye aktiviteter på værtshuset i centrum af Blokhus har betydet mange flere gæster. Og det har bragt masser af optimisme og positive tanker om fremtiden frem hos forpagteren.

-Jeg er meget fortrøstningsfuld omkring fremtiden. Selvom vi ikke kan aflæse tallene lige nu, så har de mange flere gæster i hvert fald skabt højere omsætning, slutter Nadja Vinther.

Læs om fantastiske oplevelser og events