Blokhus

Livlig aktivitet hos Villadsen Ejendomshandel

Salget af fritidshuse går fortsat strygende

Hos Villadsen Real Estate Ltd. / Villadsen Ejendomshandel sidder man ikke tilbagelænet og nyder den danske sommer. – Jo, man nyder den danske sommer, men det sker i form af travlhed forårsaget af en livlig aktivitet på ejendomsmarkedet, især når det gælder salget af fritidshuse. – Det kører derudad, fortæller Søren Villadsen. Vi har fremvisninger dagligt, og priserne ser i det store hele ud til at holde, tilføjer han. Når der ikke er tale om faldende priser, så hænger det sammen med, at der er et begrænset udbud af huse til salg i forhold til den store efterspørgsel. Det stigende renteniveau presser måske nogle sommerhusejere, men mange vælger at leje deres huse ud i perioder i stedet for at sætte dem til salg. Det er alt sammen med til at holde hånden under markedet og priserne, forklarer Søren Villadsen.

 

Fin efterspørgsel efter landejendomme

Også når det gælder landejendomme oplever vi en fin efterspørgsel, fortsætter Søren Villadsen. Vi tolker det bl.a. som en eftervirkning af corona, at det nu igen er blevet attraktivt at bo på landet med frisk luft og lidt længere til naboen. Det er en positiv tendens set i forhold til markedet på den del af ejendomsmarkedet, konkluderer han.

Villamarkedet mere stille og roligt i ferieperioden

Endelig er der villamarkedet. Det går lidt mere stille og roligt i øjeblikket, hvilket er meget typisk for perioden, hvor rigtig mange holder sommerferie. Det går givetvis op igen, når vi når frem til august og september, lyder vurderingen fra Søren Villadsen, indehaver af Villadsen Real Estate Ltd./Villadsen Ejendomshandel.

Relaterede boliger fra Boliga

Se flere boliger her

Læs om fantastiske oplevelser og events