Nyheder
imported

Livredder opvisning

Den 15. Og 16. Juli kigger LiveredderPatruljen forbi Blokhus, Rødhus og Løkken Strand

Blokhus – Rødhus og Løkken:

Oplev LivredderPatruljen på Blokhus, Rødhus og Løkken Strand

Tekst: Redigeret af Update – Foto: Pressefoto

 

Den 15. Og 16. Juli kigger LiveredderPatruljen forbi Blokhus, Rødhus og Løkken Strand.

Her vil TrygFondens specialuddannede livreddere demonstrere deres livredderudstyr og fortælle, hvordan du bedst passer på dig selv og dine nærmeste, når I skal nyde sommeren på og ved vandet. Der er både lege og konkurrencer på programmet.

Her kan både små og store få gode råd til, hvordan man færdes sikkert ved og i vandet og opleve LivredderPatruljen demonstrere, hvordan man bjærger en person op fra vandet og giver livreddende førstehjælp. Der vil også være mulighed for selv at give hjertemassage på en dukke, få et kig på livreddernes redningsbåd og specialudstyret livredderbil eller selv prøve at padle på et rescueboard i vandkanten.

Rundt hvert år

 LivredderPatruljen tager hver sommer rundt i landet for at lære danskerne om sikkerhed ved og i vand, og erfaringerne med at møde de vandglade danskere ude i sommerlandet er gode, fortæller René Højer, områdechef for sikkerhed og ansvarlig for bade- og vandsikkerhed i TrygFonden.  

– Vi oplever hvert år, at danskerne er glade for at få råd til, hvordan de bedst passer på sig selv og hinanden, når de skal ud at nyde vandet. Hvert år kommer det eksempelvis bag på mange forældre, at det bedste er at være i vandet sammen med børnene og ikke bare holde øje fra vandkanten, hvor man let bliver distraheret. Og blandt sejlere vil mange drukneulykker kunne undgås, hvis man husker redningsvest og undlader at drikke alkohol, når man sejler, akkurat som man gør, når man kører bil, siger René Højer, som opfordrer alle interesserede til at komme forbi og få en oplevelse med LivredderPatruljen.

 LivredderPatruljen er en del af TrygFonden Kystlivrednings knap 200 specialuddannede kystlivreddere, der passer på badegæsterne på 36 strande og havnebade i Danmark. I år lægger LivredderPatruljen vejen forbi 153 forskellige strande og havne. Første gang livredderne tog på turné rundt i sommerlandet for at oplyse om bade- og vandsikkerhed var i 1998.

LivredderPatruljens besøg varer ca. en time og finder sted på:

Løkken Strand den 15. Juli klokken 17.00 

Blokhus Strand den 16. juli klokken 11.00

Rødhus Strand den 16. juli klokken 14.00

Læs om fantastiske oplevelser og events