Fokus på

Løkken Kunststi

Oplevelsessti med kunst, der præsenterer Løkken

Kulturhus Løkken står blandt andet bag Løkken kunststi, som er en oplevelsessti med kunst, der præsenterer landsbymiljøet ved Vestkysten med bæredygtige referencer til De 17 Verdensmål. Ruten på 6 km. løber af små hemmelige stier, langs legepladser og rekreative områder i den maritime badeby Løkken. Undervejs finder du hundredvis af forskellige værker – heriblandt 29 murmalerier, skulpturer samt masser af sjove børneaktiviteter udført af 25 kunstnere/aktører.

Tag familien i hånden og lad de mange skulpturer, keramikværker og malede sten vise vej på ruten, som vil gøre dig klogere på bæredygtighed, klima og naturens kræfter i en historisk kontekst med kunsten som bærende element. Via QR koder kan du på ruten få viden om de 17 verdensmål eller se de historiske film. Så husk en opladt mobiltelefon og en lille madpakke, der kan nydes ved de mange hvilesteder eller legepladser, som ruten tager dig til. 

Læs mere på løkkenkunststi.dk

Kulturhus Løkken arrangerer derudover også foredrag og musik. Du kan blandt andet glæde dig til at høre Kristian Lilholt d. 17 november ligesom man kan gå med på vandreture hver onsdag og søndag fra kl. 10-12 fra Kulturhus Løkken Harald Fischersvej 30 b.

Læs om fantastiske oplevelser og events