Nyheder
imported

Løkken: Sol og Strand Løkken flytter i nyt byggeri

Gennem længere tid har Sol og Strand Løkken haft et ønske om at flytte til større lokaler og nu lykkes det i en hel nybygget kontorbygning ved SuperBrugsen.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

1. maj 2021 rykker medarbejderne fra Sol og Strand kontoret på Søndergade ind i en hel nybygget kontorbygning ved SuperBrugsen.- Jeg glæder mig afsindigt til, at vi får mere plads til at tage hånd om vores gæster og vores husejere. Vi har oplevet en vækst i antallet af huse, der kommer til udlejning, og det stiller selvsagt krav om flere kvadratmeter både til at tage imod gæster og til lagerkapacitet. Med placeringen ved brugsen får vi ikke blot en meget synlig placering og langt mere optimale rammer men også mange parkeringspladser lige uden for døren, siger bureauchef i Løkken, Gabriele Greiner.

Det her bliver helt sikkert en win-win situation for alle parter

– Jonna Kande, Regionschef hos Sol og Strand.

Helt ny kontorbygning

Den nye bygning på 330 kvadratmeter etableres syd for SuperBrugsen på en del af den nuværende parkeringsplads. SuperBrugsen bliver bygherre på projektet, der har byggestart 1. oktober. Det nye Sol og Strand-kontor er tegnet af arkitekt Jørgen Ussing og får samme udseende som bygningen, der i dag huser apotek og turistkontor – et projekt som SuperBrugsen ligeledes var bygherre på. – Vi ønsker at tage aktiv del i byudviklingen i Løkken, og i lighed med Sol og Strand har vi stort fokus på mødet med gæsten. Vi ønsker, at besøgende skal føle sig velkomne i Løkken, uanset om de handler i brugsen, spiser på en af restauranterne eller lejer et sommerhus etc., siger uddeler Mogens Knudsen.

Parkeringskapacitet øges

For at realisere projektet har SuperBrugsen købt arealet, hvor kontoret skal opføres, af Hjørring Kommune. Desuden har brugsen forpligtet sig til at udbygge den runde parkeringsplads på Jyllandsgade for at kunne øge parkeringskapaciteten i området. Her etablerer brugsen 28 ekstra parkeringspladser og kommer dermed op på i alt 51 pladser på arealet.

Startskuddet på godt samarbejde

Regionschef Jonna Kande ser frem til, at hendes medarbejdere kan tage det nye kontor i brug. -Jeg er glad for, at denne løsning er kommet i spil, og jeg er overbevidst om, at det bliver startskuddet på et godt samarbejde, som bliver positivt for medarbejdere, gæster og husejere. På nogle af de store indflytningsdage har vi gæster, der står i kø langt ude på vejen. Nu bliver der mere plads, og gæsterne kan tilmed fordrive eventuel ventetid med indkøb, så det her bliver helt sikkert en win-win situation for alle parter, siger Jonna Kande.

Læs om fantastiske oplevelser og events