Pandrup

Lokale piger nåede deres mål i Knæk Cancer indsamling

Donerede overskud til Kræftens Bekæmpelse
knæk cancer

Hjemme ved køkkenbordet var de tre lokale 12-årige piger – Lærke Vittrup, Caroline Froulund, Emma Christiansen samt Emmas lillebror Anton Christiansen fra henholdsvis Pandrup, Hune og Blokhus gået aktivt ind i kampen mod kræft og sat sig for at producere små flettede nøgleringe, armbånd og halskæder til fordel for kræftramte danskere. Overskuddet skulle efterfølgende doneres til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med det store indsamlingsshow, der blev sendt på TV2 sidst i oktober.

Firkløveret havde en klar mission om at indsamle 10.000 kr.

De havde bl.a. taget opstilling på loppemarkedet i forbindelse med efterårsferien, som blev holdt på Restaurant Nordstjernen i Blokhus.

Herfra blev der alene indsamlet 2000 kr. Der kom  mange mennesker forbi, og de var gode til at give et beløb – også selvom de ikke købte noget, fortæller gruppen.

-Børnene nåede deres mål på at indsamle de 10.000 kr. Vi er så stolte af dem. Det er super flot, siger Rikke Froulund, som sammen med de to andre mødre Lone Vittrup og Katrine Ørskov støtter børnene i deres indsamling.

Beløbet blev også indsamlet ved hjælp af forældrenes Facebook-profil og med bidrag fra venner, familier og kolleger på deres arbejdspladser.

-Vi synes det er super flot og sejt, at de selv har taget initiativ til det, og samtidig tager sig tid til det samtidig med at lektier, fritidsinteresser og venner også skal passes, siger Rikke Froulund på vegne af forældrene og fortsætter:

Det var et stort arbejde, men de har hygget sig med at have det her sammen, og jeg tror godt at de kan finde på at gøre det igen næste år, hvor de måske også finder på at lave nogle nye ting, der kan sælges. Men det er ikke fastlagt endnu.

Læs om fantastiske oplevelser og events