Nyheder
imported

Luftig ballet og ingen regnvejr

Verdensballetten 2014 foregår udendørs på en 70m2 stor balletscene - men i år er der opført stor operaoverdækning, som sikrer at arrangementet ikke aflyses pga. regnvejr

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Spillestedet Blokhus og Kulturhuset Blokhus inviterer med glæde til Verdensballet i den fri natur, med solodansere fra The Royal Ballet of London præsenteret med arier og scener fra operaens verden sunget af danske operasangere. Men i år er der investeret og satset på en luftig og fleksibel overdækningsløsning, der bevarer følelsen af udendørs ballet i den frie natur.

– Det har været vigtigt for os, at kunne præsentere endnu en Verdensballet, hvis glans ikke er præget af vejr og vind. Vi har satset på en åben og luftig løsning, som naturligvis ønskes i sommeren, hvor lette briser og den direkte eftermiddagssol lukkes ind. Dog har det primære fokus været en fleksibel regn afskærmning, så man er forberedt på en regnfuld og blæsende dag, selvom vi naturligvis håber på fantastisk sommervejr. Det vigtigste er, at der komfort, selv hvis vejret ikke er med os, udtaler indehaver af Kulturhuset Blokhus.

Forestillingen har en lethed og en tyngde som gør at alle kan være med, både feinschmeckere, balletelskere og publikum der ser ballet for første gang. Verdensballetten afvikles søndag d. 13. juli 2014 kl. 15.00 i Kulturhuset Blokhus. Der er også mulighed for deltagelse i V.I.P. frokost m.m. fra kl. 12.00 og i receptionen sammen med kunstnerne efterfølgende.

Læs om fantastiske oplevelser og events