Nyheder
imported

Lykken fortsætter online

Lykke by Lykke i Hune lukker den fysiske butik, - men webshoppen fortsætter.

Lykke by Lykke i Hune lukker den fysiske butik, der i år har fejret 10 års jubilæum – men webshoppen fortsætter.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

I foråret var det 10 år siden, at Butik Lykke åbnede. Siden er der sket meget. Butik Lykke blev til Lykke by Lykke og forretningens koncept blev gradvist udvidet fra blot at være én butik til både at omfatte fysisk butik, webshop og tilstedeværelse på samtlige sociale medier.

Nu har Lykke by Lykke konceptet online vokset sig så stort, at det primære fokus må ligge der, mens den fysiske butik i Hune lukker permanent, umiddelbart efter efterårsferien. 

– Vi har i år både fejret 10 års jubilæum på Vesterhavsvej og 1 års fødselsdag med webshoppen. Mens udviklingen af forretningen har fulgt med tiden, har kundernes adfærd også ændret sig.  Der er bare sket en meget større efterspørgsel online, og det er tid til at mor (red: Janne Lykkes mor;  Anna Marie Kristensen) får tid til at holde fri og slappe af. Hun har knoklet hernede næsten hver evig dag, nu skal hun have tid til sig selv, siger Janne Lykke med et smil på læben.

– Webshoppen klarer sig så flot – det er jo gået over al forventning.  Og vi kan jo se, at mange af vores stamkunder fra forretningen også shopper på vores online platforme.  Og gennem diverse medier som Instagram og Facebook kan kunderne stadig blive inspireret af lykkelooket og have personlig kontakt med Janne Lykke, siger Anna Marie, som nu glæder sig til at have mere kvalitetstid med sin familie og holde fri med sin mand i weekenderne og på helligdage.

– Og til påske bliver det så dejligt, at kunne samle familien og servere hjemmelavet karrysalat, siger hun med et smil og fortsætter: – Jeg ved, at Lykke-konceptet er i gode hænder ved Janne, og nu skal jeg bare ud og gå ture med min hund, mærke vinden i kinderne og måske endda på stranden en varm højsommer-dag. Det har jeg nemlig ikke været i 10 år, siger Anna Marie afslutningsvis.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events