Pandrup

Lyn og torden afbrød Jammerbugt FCs kamp

Et langvarigt tordenvejr lørdag eftermiddag afbrød Jammerbugt FCs opgør på hjemmebane i Nordic Bet Ligaen mod FC Fredericia.
Pausestillingen var 0-1 til gæsterne, da dommer-kvartetten måtte udsætte starten på 2. halvleg i første omgang med 15 minutter, og efter i alt kvarters udsættelse blev resten af kampen udsat.
Det betyder, at 2. halvleg skal spilles på et andet tidspunkt, som endnu ikke er aftalt.

God start
Ligesom i hjemmekampen mod Lyngby lagde Jammerbugt FC bedst ud med et højt hårdt pres og gen-pres, mens FC Fredericia forsøgte sig med et par kontra, men det var et angreb fra Jammerbugt FC i venstre side og indlæg fra Mads Larsen, der førte til kampens første hjørnespark.
Dog varslede gæsterne deres skarphed, da JFC-keeper Marcus Bundgaard kort efter måtte ud i fuld længde for at holde en afslutning.

Klar til at hjælpe
Jammerbugt FC styrede de første 20 minutter af halvlegen, hvor Christian Rye på den centrale midtbane leverede et sandt arbejdsraseri. I kampen havde han Marcus Sloth Jørgensen som makker, mens tilbagevendte Søren V. Pedersen leverede en solid indsats i midterforsvaret.
Både Søren V. Pedersen og Simon Jensen havde ellers trappet ned for at spille på 2. holdet i serie 1.
– Men begge har sagt ja til at hjælpe os her i august, indtil vi får flere spillere klar. Det er flot af dem, og det viser hvilken ånd, vi har her i klubben, og de gør det begge to rigtigt godt, siger cheftræner Bo Zinck.
Jammerbugt FC er nemlig i færd med et større administrativt arbejde for at få arbejdstilladelse til nogle af de nye udenlandske spillere, og indtil da er truppen ret så smal.

Tæt på mål
De fleste tilskuere måtte tro på mål allerede efter 14 minutter, da farlige Mubaarak Nuh kæmpede sig til en returbold og tog et par gode træk fra højre side og ind i banen, hvor han fra kantet af feltet med venstrebenet sendte et hårdt skud afsted, som desværre blev mesterligt reddet af den velspillende Fredericia-keeper, Alexander Nybo. Og minuttet efter lagde angriber Frederik Høgh bolden bagud til Sead Gavranoviv, som skød snert forbi mål.
Men – igen ligesom mod Lyngby – så var det gæsterne som fik scoret.
Jammerbugt FC tabte bolden i opspillet i venstre side, og Samson Iyede ræsede til baglinjen, hvor han med sin fysik fik sparket et indlæg trods hårdt pres fra to Jammerbugt-forsvarere, og bolden endte hos Anders Holvad, der spillede videre til Fredericia Christian Tue Jensen, som scorede sikkert.
Gæsterne satte et lille pres ind, og Samson Iyede havde ved bagerste stolpe en stor chance, han sparkede over mål, og efter 41 minutter måtte Marcus Bundgaard igen levere en stor redning.
Jammerbugt FC sluttede dog bedst. Et langt indkast fra højre back Danny Mortensen blev headet væk, og bolden endte hos Sead Gavranovc, der resolut trykkede af, men Fredericia-målmanden fik med en refleks bokset bolden over mål, og hjørnesparket blev kampens sidste aktion.

Kan være med
– Nu har vi usædvanligt meget tid til at evaluere den 1. halvleg. Det er lidt specielt. Vi spiller en god halv time, indtil vi render ind i deres omstillingsspil, som vi havde talt om, vi skulle passe på, siger Bo Zinck.
– Præstationen er der, og vi skaber chancerne. Vi er nok lidt overraskede over, at vi er så godt med spillemæssigt, og vi står ikke bare tilbage og tager imod, men prøver at skabe seværdige fodboldkampe, siger Bo Zinck.
– Nu har vi mødt tre gode hold og vist, at vi fodboldmæssigt kan være med. Der er ingen grund til at hænge med hovedet, pointene skal nok komme. FC Fredericia er et rigtigt godt hold, som vi formår at spille lige op med.

I pausen var der straffesparkskonkurrence med tre publikummer.

Læs om fantastiske oplevelser og events