Nyheder
imported

Lys, farver og eksplosioner

Hold på hat og briller, for Open By Night i Blokhus kan du opleve Danmarks bedste Kemi & Scienceshow

Hold på hat og briller, for Open By Night i Blokhus kan du opleve Danmarks bedste Kemi & Scienceshow.

Mandag den 14. oktober kl. 15 og kl. 16.30 er der sjov for legebørn og barnlige sjæle.

Her får Blokhus nemlig besøg af tre studerende fra Aalborg Universitet der leverer et sjovt og hæsblæsende kemishow der nok skal få folk til at slå øjnene op.

Showet, der blev kåret som Danmarks bedste Kemi- og Scienceshow i 2012, leverer viden om naturvidenskab på en let tilgængelig måde, i fuld fart og med et smil på læben.

– Vores mission er at udbrede og skærpe interessen for naturvidenskab – med særligt fokus på kemi – blandt børn og unge, således at publikum efter showet har opdaget, at naturvidenskab er meget mere og andet end tørre bøger, fortæller Jonas Kjeldsteen Nørgaard som er showets koordinator.

Kemishow Aalborg søger at opfylde denne mission ved at lade spektakulære forsøg og sjove historier reagere, så man oplever et underholdende show med brag, røg og farver, hvor publikum sidder helt ude på stolekanten!

Prøv selv!

Efter showet kl. 15 er der en lille pause og kl. 16.30 vil de medvirkende i showet så stå for en workshop hvor børn og barnlige sjæle selv kan lege lidt med herlighederne.

– Det foregår under sikre forhold, og selvfølgelig ikke med farlige stoffer. Ingredienserne er blandt andet kartoffelmel, mælk, frugtfarve og søde sager, og man vil blive overrasket over hvad man kan lave af sjove ting og sager ud af det, slutter Jonas Kjeldsteen Nørgaard.

Kemishow Aalborg startede i begyndelsen af august 2001 og har siden da lavet et utal af shows fordelt over primært den nordlige del af landet.

Læs om fantastiske oplevelser og events