Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Må vi byde på en ”blondeøl”

Ideer og aktiviteter summer ud fra alle vægge i Blondehuset i Løkken. Lige nu har Helle Svendsen gang i Løkken Bryghus for at skabe en Blondeøl, som skal være klar til foråret. Den serveres i Herre Loungen på udvalgte lørdage og ved events og festlige lejligheder.

Først tester man høreapparatet og så gnider man brillerne. Ikke desto mindre, så er det virkeligt. Landets største lingeributik er Blondehuset på Søndergade i Løkken. Sidste år flyttede man i større lokaler på Søndergade 20, og her mener indehaveren Helle Svendsen, at der indtil videre er plads nok.

En sprudlende indehaver

– Af alle underlige tidspunkter, så startede jeg Blondehuset under finanskrisen. Men der vil altid være et behov for kvinder i alle aldre og størrelser, og det finder de hos os, fortæller Helle Svendsen som sprudler af ideer og friske tanker.

Herre loungen

– Mens kvinderne handler, har vi indrettet en mindre herre lounge, hvor manden altid kan slappe af med en varm drik og læse aviser og blade. Lige nu har jeg gang i Løkken Bryghus, hvor vi skal have lavet en ”blondeøl”, så manden kan læske ganen på udvalgte dage, til events og begivenheder i og omkring butikken, fortæller Helle Svendsen.

Et besøg hos Blondehuset skal være en totaloplevelse. Ikke bare for kvinden, men også for manden. – Det er jo nok sket, at manden bliver siddende i bilen, mens fruen handler. Så spidser jeg stiletterne og inviterer ham ind i butikken. Det lykkes som regel. Hvis kunden er stresset og ser forjaget ud, så sker det nok, at jeg beder hende komme igen en anden dag, forklarer Helle Svendsen.

Løkken skal brandes

Blandt mange mål er, at Blondehuset vil være med til at brande Løkken og sætte deres præg på byen. Lige nu er der 18 medarbejdere i forretningen, og det er bemærkelsesværdigt, at næsten halvdelen har været med fra starten. Fra starten har Helle Svendset set et potentiale netop i Løkken. – Byen rummer så meget. Både i og udenfor sæsonen er her mange gæster. De har fri og er ikke så forjagede. Vi vil være en del af totaloplevelsen i Løkken. Vi fokuserer på service, også uanset begrebet mange steder flader mere eller mindre ud. Men ikke hos os. Der er ingen egenproduktion fordi det vil kræve for meget plads og mange ressourcer. Men vi har ideerne og vi ved, hvor vi kan skaffe det, kunden spørger efter, hvis det ikke lige er i forretningen, fortæller Helle Svendsen.

Eget magasin

Der er naturligvis behov for en stærk markedsføring. Det sker gennem en aktiv annoncering. Den anden del er vores eget årlige magasin, som rammer 50.000 postkasser i Vendsyssel i starten af juni. – Her er det dejlige kvinder i forskellige aldre og størrelser – som præsenterer vores produkter. De fotograferes rundt på spændende steder i området. Lige nu er planen, at en del af vores kommende magasin skal fotograferes ved det vandrende fyr i Rubjerg. Det er klart, at den absolut største del af vores kunder kommer fra Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Men vi har faktisk kunder fra hele verden, afslutter Helle Svendsen.

Læs om fantastiske oplevelser og events