Løkken

Mæglerhuset udvider med butik i Løkken

Ny butik i Løkken med speciale i salg af villaer og sommerhuse langs Vestkysten

Skærtorsdag d. 28. marts 2024 åbner Mæglerhuset en ny butik i Løkken under navnet Mæglerhuset Vestkysten.

Den nye butik ligger på adressen Nørregade 22 og vil specialisere sig i salg af villaer og sommerhuse langs Vestkysten med særligt fokus på områder som Løkken, Lønstrup og Blokhus.

Leder af den nye butik bliver 33 årige Ruben Dietz, der både bliver ejendomsmægler og samtidig medindehaver. Faktisk har han en solid baggrund som uddannet mægler på Vestkysten med stor erfaring med salg og vurderinger af boliger i området. Han er derfor på alle måder en ideel kandidat til opgaven.

Et særdeles stærkt og erfarent team

Indehaver og ejendomsmægler hos Mæglerhuset, Simon Rye, siger bl.a.: ”Vi er begejstrede for at byde Ruben velkommen til team Mæglerhuset. Med vores eksisterende butik i Brønderslev har vi længe haft succes med salg af sommerhuse i området omkring Løkken, og vi ser et stort potentiale i nu at udvide vores tilstedeværelse på Vestkysten. Ruben er helt klart den rette mand til at lede den satsning.” – Imidlertid står han ikke alene om opgaven.

I butikken i Løkken vil kunderne også møde Kasper Stevn Kræmmergaard og Nikolaj Stig Poulsen fra Mæglerhuset Brønderslev. De bliver medindehavere af butikken i Løkken, mens Ruben samtidig bliver medindehaver af Mæglerhuset Brønderslev. Tilsammen udgør det et særdeles stærkt og erfarent team.”

Seriøs og professionel service inden for bolighandel på Vestkysten

Selv udtaler Ruben Dietz, at Mæglerhuset tilbyder en anderledes tilgang til mæglerbranchen, idet vi har frihed til at tænke og handle uden begrænsninger fra en stor kæde. Jeg ser frem til at hjælpe en masse kunder med at realisere deres bolig- og sommerhusdrømme, tilføjer han.

I det hele taget ser Mæglerhuset Vestkysten frem til at åbne dørene og byde kunderne velkommen til en unik oplevelse og til en seriøs og professionel service inden for bolighandel på Vestkysten

 

Læs om fantastiske oplevelser og events