Nyheder
imported

Magisk Jul lukket til myndighederne igen siger “go” til at åbne

Hårdt arbejde og en stor investering i et ønske om en magisk jul er sat på pause

Tekst og foto: Presse

Med henvisning til regeringens udmelding om restriktioner og nedlukning af Nordjylland, herunder Jammerbugt Kommune, i forbindelse med den kritiske situation med COVID-19, er Skulpturparken- og Kulturhuset Blokhus tvangslukket – foreløbig til og med 3. december.
 – I Skulpturparken- og Kulturhuset Blokhus er vi meget berørte af situationen. Dels i forhold til egne interesser her i huset, men selvfølgelig tænker vi også meget på alle de mange andre berørte virksomheder og personer. Det er ganske frygteligt, siger indehaver John Andersen.

Arbejdet hårdt
Han har sammen med 24 kollegaer – i over 2 uger – arbejdet benhårdt for at gøre klar til den mest magiske jul nogensinde, der åbnede søndag 1. november.
– Vi og alle andre borgere trængte også til, at den blev enormt magisk ovenpå et hårdt Corona ramt 2020. Det lige ser dog lige nu ud til at blive den værste nogensinde. Vi og gæsterne nåede at have glæde af 1,5 million julelys, 16 julebutikker, en butiksarkade, og en oplyst park der kunne lysne i mørket i bare 5 dage, siger John Andersen der samtidig tilføjer, at alt personale er hjemsendt.
– Bare i indkøb af varer, mandetimer og estimeret tabt omsætning, står jeg til at skulle hive 4 millioner op af lommen. Det må jeg leve med, hvis det er det, der skal til, for at få situationen under kontrol. Men jeg forventer samtidig også, at folk virkelig tager det seriøst og overholder retningslinjerne. Af samme grund har jeg hjemsendt alt personale, så de har forudsætningerne for at gøre det samme.

Klar 4. december
Hvis situationen kommer under kontrol, således at Skulpturparken – og Kulturhuset Blokhus helt forsvarligt og med bred opbakning kan åbne igen, så genåbnes der 4. december.
– Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus er 120 pct. klar. Aldrig har parken været flottere, aldrig har vi haft så flotte butikker, så velforberedt et personale og så stort et sortiment af julevarer, siger John Andersen.

Læs om fantastiske oplevelser og events