Nyheder
imported

Magisk jul med eventyrligt lyd- og lysshow i Skulpturparken Blokhus

Oplev magien og den eventyrlige julestemning til ”Magisk Juleshow”, som for 2. år i træk afholdes i Kulturhuset & Skulpturparken Blokhus. Som noget helt nyt er der i år et spektakulært julelys- og lydshow.

Torsdag d. 1. november går det løs, når Skulpturparken Blokhus for 2. år i træk åbner Magisk Jul med eventyrligt lys- og lydshow. 
Magisk juleindvielse

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse
Torsdag d. 1. november fejres åbningen af Magisk Jul med musikoptræden af Brovst Pigegarde, Julemandstræf af nordjyske julemænd og Gospelation, der synger julen ind. – Jammerbugt Kommunes formand for Kultur- & Fritidsudvalget, Helle Bak Andreasen, tænder det 17 meter høje juletræ og sender de små poder på hestevogn rundt i parken. Og husk, torsdag d. 1. november er der også fri entré fra kl. 15:00 for alle som er iklædt nissetøj, fortæller Direktør John Andersen. 

Endnu større satsning
Skulpturparken vil, ligesom sidste år, blive julepyntet efter alle kunstens juleregler med imponerende dekorationer – der er blot kommet endnu mere at se på. – Hele parken bliver oplyst af mere end hundrede tusinde julelys i fantastiske farver og udformninger – bl.a. en lysende juleallé, et gigantisk 17 meter højt juletræ, julekaner, rensdyr, guldkareter, snemænd, julemænd, blinkende julestjerner, kæmpe glaskugler, smukke røde julehjerter og meget mere, fortæller John Andersen og fortsætter: -De enorme sandskulpturer bliver oplyst med kulørte julelys som skifter farve, og parkens andre enestående kunstværker og skulpturer er flot forenet med den unikke juleudsmykning. Den over 20.000 m2 store Skulpturpark emmer ganske enkelt af ægte julehygge i særklasse.

Julen i tal og mål
Det spektakulære lyd- og lysshow i Skulpturparken består af en 46 meter lang og godt 4 meter høj julelys tunnel, hvor der hvert kvarter kan opleves et 3 minutters spektakulært lys- og lydshow med musik mv. kombineret med alle de andre større lyssætninger rundt i hele parken. – Det bliver absolut Nordeuropas mest eventyrlige show, siger John Andersen med stor begejstring i stemmen og forsikrer at der ikke findes noget magen til i Danmark. – Vi sætter 50 mega store lamper op, som oplyser træerne i skoven mod vest og placerer højtalere rundt i parken og i markedsteltet, så der kan høres dæmpet julemusik dagen lang. Og så bliver der oplyste julemænd, pingviner, svaner, teddybjørne, isbjørne, disney-figurer, lanterner, stjerner, kupler, juletræer, pynt og meget mere. Vi glæder os helt vildt, til en magisk og eventyrlig jul i Skulpturparken 2018, afslutter John Andersen. 

Skulpturparkens Magisk Jul, Café & Restaurant samt Kulturhusets Kunstbutik har åbent alle ugens 7 dage kl. 11-21 fra torsdag d. 1. november – til og med december måned. Juleboderne vil dog kun være åbne i tidrummet fra kl. 14-20. ( Der er helt lukket den 24/12, 25/12 og 31/12). Mens du går og glæder dig til, at der bliver julet i parken, kan du i mellemtiden besøge parken, som er fyldt med enorme skulpturer i sand, sten og beton, blomster, sansehaver og meget mere. Parken holder åbent alle i oktober måned fra kl.  11:00 – 19:00. Hold dig opdateret på www.skulpturparken.dk eller på facebook.com/skulpturparken.dk 

Læs om fantastiske oplevelser og events