Året der gik Magisk jul
Blokhus

Magiske juleoplevelser over forventning

Gæster valfarter til Magisk Jul i Skulpturparken i Blokhus

Der er god plads og højt til himlen i den 20.000 m2 store Skulpturpark i Blokhus, som også her i december funkler med mere end 2 millioner julelys.
Det har trukket rigtig mange gæster til parken, hvor de kan nyde den helt vidunderlige julestemning.

For Magisk Jul er en eventyrlig oplevelse, hvor parkens bygninger, træer og haver er pyntet i et strålehav af tusindvis af lysdekorationer og mere end 2 millioner julelys.

Magisk jul

"Det er gået over al forventning. Mere end vi turde drømme om"

– Gæsterne kan gå på opdagelse mellem en masse nye juledekorationer og julepynt – og der er udvidet med nye dekorationer, skattejagt og julehilsner til julemanden. Der er også velkendte klassikere som det store krybbespil, julemand i kanen, Europas længste RGB lysende juletunnel, en kyssepergola, et gigantisk juletræ på 17,5 meter, smukke guldkareter, blinkende julestjerner, kærlighedstræ med røde julehjerter og meget, meget mere.

– Det er gået over al forventning. Mere end vi turde drømme om – og særligt i denne tid, siger indehaver
John Andersen. Vi er positivt overraskede over de mange gæster i weekenderne, som vi ikke turde budgettere med inden åbning af Magisk Jul. Der er sat ekstra medarbejdere på, for bare at følge med.
Den nye julebelysning er vildt flot og det nyrenoverede orangeri med nye gulve og hyggelig stemning har stor tiltrækningskraft – og er især populær blandt børnefamilierne, fortsætter John Andersen. Her nyder gæsterne den lækre julebuffet sammen med den flotte udsigt til parken.

Betagende julemagi

Når mørket sænker sig, kan du opleve betagende julemagi, der bringer dig i ægte julestemning.
Temaet: ”Fra Istid til Nutid” er omdrejningspunktet for de 10 imponerende og oplyste sandskulpturer i parken, og de har selskab af julehytter og en butiksarkade,hvor gæsterne kan gå på opdagelse blandt kunsthåndværk, jernskulpturer, julens specialiteter, dekorationer og lys. Her er også masser af julemusik, julestads og delikatesser.
Slut julehyggen af med et imponerende lyd- og lysshow, som foregår hver dag kl. 16, 17, 18, 19 & 20 eller nyd den imponerende julebuffet, som bare smager af jul.

Fakta om Magisk Jul

Læs om fantastiske oplevelser og events