Nyheder
imported

March tilbage til udgangspunktet

Efter 43 år marcherer Sct. Georgs Gilderne tilbage til udgangspunktet ved Vesterhavsmarchen 2014

Tekst: Louise Kande – Foto: Update

Vesterhavsmarchen vil i år foregå søndag den 13. juli 2014 fra kl. 9.00 fra alle startstederne. Som altid kan man gå 28 km, 14 km. eller 7 km. Og der er startsteder i Blokhus, midtvejs mellem Blokhus og Kettrup, i Kettrup, i Grønhøj og i Løkken. Løb, cykling og Geo Caching skal ikke længere være muligheder på Vesterhavsmarch 2014. Den oprindelige ide, som det tidligere og afdøde medlem Finn Quist var ophavsmand til, var at invitere folk til at gå Vesterhavsmarch på stranden mellem Blokhus og Løkken og omvendt. Ligesom mange sportsklubber, f.eks. AaB vender Sct. Georg Gilderne ligeledes tilbage til basis, og koncentrerer sig om at tilbyde folk, at komme ud at gå på den herlige strand.

– Undervejs i de 43 år har vi prøvet dels at forny, dels at supplere marchen med ekstra tiltag for at skabe opmærksomhed om marchen. Konklusionen er blevet; Skomager bliv ved din læst – så vi arrangerer Vesterhavsmarch, som den oprindelig er tænkt, udtaler Sct. Georg Gilderne.

Gennem de 42 år har ca. 150.000 personer gået marchen på en af distancerne – og gennem 42 år har dette medført at Sct. Georgs Gilderne har kunnet uddele 1.259.390,- kr. til katastrofeformål af den ene eller anden art over hele verden.

Sct. Georg Gilderne servicerer alle gæsterne på startstederne – dels med salg af marchkort og medaljer, dels med salg af forfriskninger som drikke- og spisevarer – helt back to basis, som de altid har gjort det. Ligeledes er der sædvanen tro musikalsk underholdning ved startstederne i både Blokhus og Løkken.

Læs om fantastiske oplevelser og events