Blokhus
imported

Markedsstemning med lokale råvarer på Torvet

Smagsprøver for enhver smag på det populære Høstmarked

Tekst: Lotte Kande – Foto: Poul Nymark

Hune-Blokhus Borgerforening afvikler traditionen tro et stort Høstmarked, der finder sted på Torvet i Blokhus med et nærmest overvældende udbud af lokale råvarer, delikatesser, lækkerier og kunsthåndværk, som de mange efterårsgæster og turister kan gå på opdagelse i. Det sker d. 19. oktober kl. 11-16.

En skøn blanding
Der er en skøn blanding af frilandssvin, øl, gin, lam, grøntsager, brød og fisk, kunsthåndværk og meget mere – herunder også specialiteter fra Grækenland og Mellemøsten, fortæller Poul Andersen, formand for Hune-Blokhus Borgerforening. Han løfter også sløret for nye stadeholdere, der i år har fundet vej til Blokhus. – Vi får besøg af både Ingstrup Mejeri, ligesom vi får en bod med de populære bubble tea. Ydermere kommer Dit’n Dat med et væld af lækkerier, herunder bl.a. pesto, dip, marinader og olier, så der er virkelig lagt op til at gøre en god handel, smiler han.

Det lokale islæt
Borgerforeningen, der i næsten 15 år har arrangeret råvarer markeder i Blokhus om sommeren, tog for et par år siden teten om at arrangere Høstmarked i efterårsferien. – Det er en god måde at give turister og fastboende mulighed for at købe nogle gode lokale råvarer på, siger Poul Andersen. – Derfor kigger vi også hele tiden efter lokale leverandører, og for dem er markedet en god måde at vise sig frem på og præsentere deres varer. Så det er en god tradition vi gerne vil fortsætte, både sommer og efterår, afslutter Poul Andersen

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events