Blokhus

Martin bliver købmanden i Blokhus

Spar ændrer den tidligere brugs, så den er klar til åbning 12. marts

– Når den nye Spar åbner dørene ved Torvet i Blokhus 12. marts, så er det med Martin Pedersen som købmanden, og det sker med en masse aktiviteter og gode til bud.

Fra stilling i Skagen
Martin Pedersen blev ansat 1. januar og har siden dels arbejdet hos Spar i Hune og dels været med til at planlægge den nye butik sammen med Lasse Nielsen fra Spar i Hune.

33-årige Martin Pedersen kommer oprindeligt fra Hals, men kom i lære i Aktiv Super i Fredericia i 2004 og har siden været i branchen hovedsageligt hos Meny og Spar.
Han kommer til Blokhus fra en stilling som butikschef for Lidl i Skagen, hvor han lærte, hvad det vil sige at drive butik i sommerlandet.

Martin Pedersen og Lasse Nielsen. Foto: Vores Jammerbugt

Mange synergier
Ud over at få gjort lokalerne klar til en ny dagligvarebutik, så er Martin Pedersen også på udkig efter en permanent bopæl i Blokhus.
Han ser frem til at komme i gang i butikken.
– Vi glæder os helt vildt. Der er mange fordele og synergier ved, at der er Spar med samme ejere i både Blokhus og Hune, siger han.

Vil ligne hinanden
Forretningen i Blokhus kommer også til at ligne Spar i Hune og vil eksempelvis også modtage delikatesse samt friskbagt brød fra Meny i Saltum, men der bliver også taget hensyn til, at forretningen med en placering ved Torvet er en strøgbutik.

En forretning for hele byen
– Det er selvfølgelig rigtig fint med den flotte sommersæson, der er i Blokhus. Men det ligger mig på sinde, at vi lever af de lokale.
– Så det er ikke en sommerbutik, hvor priserne bliver skruet i vejret. Det er en dagligvarebutik for hele byen, siger Martin Pedersen.
– Vi har gjort os umage for at få skabt noget mere plads på gulvet ved at fjerne nogle fag i salgsarealet, så det er blevet muligt at komme rundt i gangene med en indkøbsvogn for at tilgodese de daglige indkøb, siger han.

Martin Pedersen bliver en af fire faste ansatte, ligesom der kommer ungarbejdere.
Lasse Nielsen og Rikard Andersen står bag Spar i Blokhus.

Læs om fantastiske oplevelser og events