Blokhus
imported

Masser af gæster i sommerhusene i juli

Sol og Strand fortæller om en rigtig fin sæson.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

– Vi har haft en rigtig fin sæson med masser af gæster i vores feriehuse hen over hele juli. Det minder meget om tiden fra før corona, fortæller Per Dam, direktør i Sol og Strand om udlejningsbureauets sommer i Destination Blokhus.
– Vi har flere tyske og norske gæster, men gengæld også færre danske, så vi er ved at være tilbage ved tiden før corona, men det var langt hen ad vejen også forventet, tilføjer han.

Sol og strand

August er populær

Per Dam glæder sig over en stor interesse for feriehusene i også august.
– Vi har stort set udsolgt, og der er 10 pct. ledige feriehuse tilbage i uge 32 i Nordvestjylland, oplyser han.
– Flere danskere har været ude at rejse, og samtidig begynder skolerne nu igen efter sommerferien, så bliver det – selv om det er en lidt mere urolig Verden, vi lever i – i langt højere grad tyske nummerplader vi kommer til at se her i området i august og september, og det er vi glade for, siger Per Dam.

Billigere ferier

Han forventer, at markedet fremadrettet bliver mere prisfølsomt som følge af den stigende inflation.
– Men nu er feriehuse jo en attraktiv ferieform med overskuelige transportomkostninger, og tyskerne kan glæde sig over billigere brændstof i deres hjemland, siger Per Dam.
– Derfor forventer vi et efterår med mange gæster, også fordi vi nu kommer ind i billigere ferieperioder med mere attraktive priser, siger han.
 

Læs om fantastiske oplevelser og events