Nyheder
imported

Masser af musikoplevelser i uge 30

De lokale beboere som byens gæster og turister inviteres til musik på Torvet onsdag, torsdag og søndag

Torvet Blokhus:

Masser af musik i uge 30

De lokale beboere som byens gæster og turister inviteres til musik på Torvet onsdag, torsdag og søndag

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Hver uge i sommer, præsenterer Erhvervsforeningen Destination Blokhus forskellige musikarrangementer.

Onsdag den 22. juli kl 19.30

Musikgruppen ”Stemning” er på sommerturne rundt i Danmark. Undervejs gæster de flere forskellige byer. I Jylland kan nævnes, Conrad Cafe i Vejle, Det gamle Tådhus Torvet i Ebeltoft, Pustervig i Århus, Store Scene på Torvet i Blokhus og Cafe Mc. Curdies i Skagen.  Gruppen består af 4 personer, Karoline Krog Jepsen, klaver, Helle Foged, sang, Kirstine Larsen, sang og Daniel Demsits på guitar og sang.

Det handler om stemning, og det er lige præcis, hvad de leverer. Musikken er covernumre, som fremføres i egne arrangementer, med masser af nerve og varme, som skaber en intim og vedkommende atmosfære.

Torsdag den 23. juli kl 19.30

Der kommer liv og lyd på scenen på Torvet, når InSitu igen gæster Blokhus.  InSitu er et cover band fra Aalborg som laver versioner af de sange der er oppe i tiden. Bandet består af Sine Brink som vokal, Mads Peter Myrup Lassen på cajon og percussion og Thomas Ravn Uldbjerg på guitar og vokal.

Søndag den 26. juli

Majze B gæster scenen i Blokhus kl. 15.30. Hun kommer med en god melodi, et godt groove og en funky touch. Hun leverer dansk pop og har base i København. Det bliver Energisk, elektronisk og funky.

Klokken 19.30 fortsætter festen, når der er premiereoptræden med DJ’n Drums Feat. Jonas Vest og DJ Skovgaard. Blokhus Torv kommer til at genlyde af ungdommelig party- og fest musik. De to aktører er velkendte for det unge publikum på festivals og diskoteker. Det bliver en aften, hvor ungdommen får en oplevelse med den populære musik, som spilles til fester i mange sammenhænge.

Læs om fantastiske oplevelser og events