Nyheder
imported

Med Ingrid Breitung på golfskole i Sydspanien

Læs Ingrid Breitungs fortælling om, da hun tog med Casper Bruun og Blokhus Golf Center på golfskole i Sydspanien i uge 46/47.

Indlæg fra læser:

Henning og jeg (red: Ingrid Breitung fra Blokhus) var to af de 17 deltagere på denne fantastiske tur i 25 graders varme, skønne udfordrende golfbaner, skønt hotel med fri bar hver aften, som jo gav stemningen en ekstra pift, og sidst, men ikke mindst, et super hold af glade og motiverede golfspillere fra Jylland og Sjælland, som kun var interesserede i én ting; nemlig, at vi skulle hygge os, træne og spille en masse golf.

Turen blev langt overgået af vores mest positive forventninger. Casper som PRO træner og Jørn som sponsor ansvarlig skal have en kæmpe ros for det stykke arbejde de havde lagt i, at turen blev så god. Træningen og spillet blev gennemført af os 15 elever med stor begejstring og store forventninger til, at vores spil og den teknik som ligger bag, ville blive væsenligt forbedret – og det var også tilfældet.  

Hold nu op hvor har vi lært meget

..og hvor har vi fået masser af værktøjer at arbejde videre med. Når man som jeg har spillet golf i  ca. 1 1/2 sæson og indtil denne tur lå i HCP 46, ja, så er det da med lidt sommerfugle i maven, at man deltager i en tur som denne med andre garvede spillere. Men allerede efter første dags intensive træning med Casper gik jeg ud og lavede 34 point. Slutresultatet blev, at jeg kom hjem med en flot 2.plads, som udløste et gavekort til vores klub. 

Evaluering:

En kæmpe ros til Casper for hans professionelle og empatiske måde at undervise på. Alle blev tilgodeset både på driving range, på indspilbanen og på puttebanen. Ingen blev overset, og at han så samtidig er et meget socialt og imødekommende menneske, er jo kun en ekstra bonus.

Også stor ros til Jørn for hans sans for at logistikken bare kørte. Inden træningen om morgenen udleverede han  “piller” ( poletter) til bolde og om aftenen stillede han op og fortalte  -på finurlig vis – om spillernes score. Hans humør og  glade væsen bidrog til en super god stemning.Holdet som helhed var bare kanon at være sammen med, der var både plads til det seriøse samt masser af skæg og ballade. Smilebåndene blev i hvert fald aktiveret. 

Nyt HCP:

Og ja, jeg kom hjem med et nyt HCP på 40 – det er vel det bedste bevis på, at det virker at tage på en sådan tur. Alle deltagere på turen, uden undtagelse, har været enige om, at det var en suveræn givende tur, en tur alle golfere i blandt burde tage på. For os golfspillere, uanset HCP, er der altid plads til forbedringer.  

– Ingrid Breitung

 

(Bemærk, denne artikel er et indlæg fra læser til læser og skal betragtes som et læserbrev; således et skriftligt indlæg v/ Blokhus medier, som indeholder Ingrids eget synspunkt på golfskolen, og afspejler ikke Blokhus mediers holdning)

Læs om fantastiske oplevelser og events