Aabybro

Med Posttorvet skyder Aabybro C i vejret

Tirsdag eftermiddag 15. september blev der i strålende solskin endnu en gang sat spot på den store udvikling, som Aabybro er inde i.
Blot et par uger efter første spadestik til første etape i ombygningen og udviklingen af Aabybro Centret havde Nørresundby Boligselskab inviteret til rejsegilde på de nye bygninger, Posttorvet midt i Aabybro by.

Lars Emborg takkede håndværkerne. Foto: Vores Jammerbugt

Hovedbyen
Boligselskabets direktør Lars Emborg bød velkommen og takkede håndværkerne, inden han overlod ordet til borgmester Mogens Chr. Gade.
– Tusind tak til håndværkerne. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat. Jeg har stor respekt for, at nogle kan realisere en vision om at gøre Aabybro til hovedbyen i Jammerbugt, og I håndværkere gør den vision til virkelighed. Jeg har altid syntes, det må være interessant at kunne køre rundt med sine børn eller børnebørn og fortælle, at det og det har jeg været med til at bygge, sagde han.

Borgmester Mogens Chr. Gade kom ind på Aabybros fantastiske udvikling. Foto: Vores Jammerbugt

Posttorvet:

  • To nye bygninger på hhv. 4 og 5 etager.
  • 15 ejerboliger
  • 15 lejeboliger
  • I stueplan to erhvervsarealer
  • Et ledigt erhvervsareal ud mod rundkørslen på 363 kvadratmeter.
  • I den vestlige bygning ledigt erhvervsareal på 500 kvadratmeter.
Lars Emborg, Mogens Chr. Gade og Tom Jakobsen. Foto: Vores Jammerbugt

Skal også skyde i vejret
– Aabybro er i en rivende udvikling og er en flad pandekage med de mange udstykninger til parcelhusgrunde. De skal også være der, men hvis Aabybro skal være en større by i Nordjylland, så skal der også bygges i højden. Det skete der med Passagen, og det var en stor succes, sagde borgmesteren om lejeboligerne overfor det nye Posttorvet.

Erhvervsarealet nærmest rundkørslen. Foto: Vores Jammerbugt

– Posttorvet er første etape i Aabybro C, Aabybro Centrum, sagde Mogens Chr. Gade og takkede Tom Jakobsen A/S, Nørresundby Boligselskab og alle involverede.
– Det er ikke nok med vision og tegninger, der skal handling til, og handling slår alt, og det er der 3 der vil, Nørresundby Boligselskab, Tom Jakobsen og Jammerbugt Kommune, understregede han.

Håndværkere klar til rejsegilde. Foto: Vores Jammerbugt

Både eje- og leje
Lars Emborg pegede i sin tale på, at et byggeri med både ejer- og lejeboliger samt erhverv i stueplan er meget oppe i tiden.
– Så kan man vælge at eje eller leje. Her kommer elevator, og alle boligerne får store altaner, som er syd eller sydvest vendte. Her er moderne indretning med gennemlyste boliger og det nyeste inventar samt råderet over p-plads, fortalte Lars Emborg.

Foto: Vores Jammerbugt

Ingen bekymringer
Han pegede på, at man med en lejebolig ikke skulle hænge med hovedet over, at nu skulle hækkes klippes igen eller græsset slås, og man vandt dermed tid til sin fritid.
– Det er en bekymringsfri bolig. Hvis der er et problem, kan man bare ringe til viceværten, sagde Lars Emborg og takkede rådgiverne, inden han stemte for med et længe leve for byggeriet og for håndværkerne.
Og så var pølsevognen åben.

Foto: Vores Jammerbugt

Klar ultimo marts
Nørresundby Boligselskab har allerede oplevet en stor efterspørgsel på de kommende boliger, som vil stå klar til indflytning ultimo marts. Derfor sætter boligselskab til efterårsferie en udlejningsfase i gang.
Desuden er der solgt 3 af de 15 private lejligheder, og også ejendomsmægler Morten Grimm, EDC Danebo i Aabybro, oplever en god interesse for lejlighederne.

EDC Danebo står for salget af ejerlejlighederne. Foto: Vores Jammerbugt
Udsigten fra 4. sal Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events