Blokhus

MGP-stjerner giver koncerter i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland inviterer i weekenden til sæsonens første koncerter i parken, og her glæder man sig over, at det med de gældende Corona-restriktioner endelig er muligt at give publikum en musikalsk oplevelse.
Det er stjernerne fra MGP 2021, der indtager scenen til deres allerførste livekoncerter foran et fysisk publikum.

Musik, dans og glæde
Både lørdag 8. maj og søndag 9. maj indtager stjernerne fra MGP nemlig scenen midt i Fårup Sommerland med shows kl. 13 og kl. 15.
Det bliver to eftermiddage i forlystelsesparken, der vil emme af musik, fest, dans og glade børn – både på scenen og foran scenen.
– Vi er utroligt glade for og lettede over, at vi kan have publikum til de koncerter, vi har planlagt for 2021-sæsonen i Fårup Sommerland.
– Vi føler os overbeviste om, at vi kommer til at give vores unge gæster og deres forældre en uforglemmelig oplevelse, og forhåbentlig gælder det samme for MGP-stjernerne, når de for første gang skal spille en koncert foran et rigtigt publikum, siger Niels Jørgen Jensen, direktør i Fårup Sommerland.
Det er alle 8 solister og grupper fra MGP 2021, som optræder, blandt andre vinderen, Emilie med sangen, ”Ikke som de andre piger”.

Opdelt i sektioner
Af hensyn til de gældende Corona-restriktioner vil de fire shows skulle opleves siddende på festivalstole, som Fårup Sommerland opstiller og inddeler i sektioner. Derfor er der også kun et begrænset antal pladser, men til gengæld afvikles der to koncerter både lørdag og søndag.
Alle gæster over 15 år i Fårup Sommerland skal kunne fremvise en negativ Coronatest (hurtigtest eller PCR-test), der maximalt er 72 timer gammel på ankomsttidspunktet, have overstået en covid-19 infektion eller være færdigvaccineret for at besøge Fårup.

Læs om fantastiske oplevelser og events