Blokhus

Michelsen og Bramsen på scenen i Blokhus

Glæd dig til legendariske 80’er og 90’er hits

En af Blokhus´ faste traditioner er afvikling af de populære, gratis torsdagskoncerter. Hvert år har arrangørerne et stort line-up af kendte danske kunstnere, som kan underholde og skabe en fantastisk stemning i feriebyen til glæde for både lokale og gæster.
2 koncerter er allerede afviklet, og nu gælder det den 3. i rækken.
Godt fulgt op af sidste uges imponerende show med Luftens Helte er der i denne uge inviteret til masser af ørehængere, når Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen indtager scenen i Blokhus torsdag den 20. juli kl. 20.30. Her kan du nyde den fantastiske stemning, når de leverer de største hits fra Ray Dee Ohh og Tøsedrengene.

Michelsen og Bramsen

En aften med kendte syng-med- hits som "Sig du ka´li mig" og "Indianer"

Igennem de sidste 35 år har Michelsen og Bramsen, kendt fra ikoniske bands som Tøsedrengene og Ray Dee Ohh lagt Danmark ned. Flere generationer har sunget med på hits som ”Sig du kan li’ mig”, ”Ud under åben himmel”, ”En lykkelig familie”, ”Mandagsstævnemøde”, og ”indianer”.

Nu er det Blokhus’ tur til at feste med de to mormødre, der i storform leverer de legendariske 80’er og 90’er hits. Når de når udover scenekanten vil de med stor sandsynlighed sætte godt gang i fællessangen, og få torvet til at svinge i takt på denne hyggelige sommeraften i Blokhus.

Romhandleren

Men festen starter allerede kl. 19.00, hvor Romhandleren går på scenen.
Med et repertoire bestående af både gamle klassikere og nutidige hits er Romhandleren et kendt navn i Blokhus.
De er et sublimt festorkester, der med deres mangeårige erfaring og høje energiniveau kan sætte gang i enhver fest.

Team Blokhus

Som altid er det Torvegruppen, en interessegruppe under Erhvervsforeningen Destination Blokhus, der inviterer til gratis stående koncert med fuld blus på stemningen. På Torvet vil man møde de frivillige fra ”Team Blokhus”, som står klar til at assistere med alt fra udskænkning af kolde fadøl til rengøring af servicefaciliteter.  
-Uden de mange frivillige kunne vi ikke afvikle koncerterne. Vi føler os meget privilegerede med så mange ildsjæle, der knokler fra morgen til sen aften for at give de mange gæster en god oplevelse, siger Jannie Ratke eventansvarlig for Erhvervsforeningen Destination Blokhus og fortsætter.
– Desuden vil vi gerne slå et slag for at folk støtter koncerterne, så vi også fremover kan afvikle koncerter. Det er ingen hemmelighed, at alting bliver dyrere, og derfor har vi brug for publikums hjælp. Man kan støtte koncerterne på tre måder: Der kan tegnes et fast støttemedlemskab på kr. 29,- pr. md, sendes en valgfri donation, og sidst men ikke mindst kan man støtte vores tre barer, afslutter Jannie Ratke.
Arrangørerne retter også en stor tak til det lokale erhvervsliv samt Jammerbugt Kommune.

Program

20. juli Michaelsen og Bramsen kl. 20.30
Romhandleren kl. 19.00

27. juli Sømændene kl. 20.30
Petrols kl. 19.00

3. august Die Herren kl. 20.30
Romhandleren kl. 19.00

10. august The Powls kl. 20.30
Kong Pukkelryg kl. 19.00

Læs om fantastiske oplevelser og events