Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Migatronic Automation er Jammerbugtens mest innovative virksomhed

Når der til maj skal findes en nordjysk mester i innovation, så er det Migatronic Automation, der skal forsvare Jammerbugt Kommunes farver.

Migatronic Automation blev tirsdag aften kåret som Jammerbugt Kommunes mest innovative virksomhed inden for temaet smart produktion og smart services. Det skete som en del af Region Nordjyllands innovationskonkurrence, Tag Fat. Migatronic Automation har sammen med 7 øvrige virksomheder i Jammerbugten deltaget i Region Nordjyllands konkurrence for innovative virksomheder, og kunne således på nytårskuren for Erhvervsforeningen for Jammerbugt Kommune lade sig kåre som Jammerbugt Kommunes mest innovative virksomhed i 2018. Ud over Migatronic Automation var også PanPac Engineering og Fårup Sommerland med i opløbet om at gå videre til den regionale finale.

Motivationen for at kåre Migatronic Automation som den mest innovative blev præciseret af det lokale dommerpanelet, bestående af borgmester Mogens Gade, formanden for Erhvervs- og Turistrådet Brian Bertelsen, chef for Vækst Jammerbugt, Anders Stryhn samt Lars Hedegaard fra Region Nordjylland.

– Migatronic Automation er specialist i kundetilpassede turn-key svejseautomatiserings løsninger, og har mange års erfaring inden for svejsning og industriel robotteknologi. Det højteknologiske produktionsudstyr og virksomhedens specialiserede medarbejdere bidrager til, at virksomheden i dag er underleverandør til bl.a. den tyske bilindustri. Udover specialiserede og højteknologiske løsninger tilbyder Migatronic Automation også et omfattende program af standardprodukter, der er specielt udviklet til de stigende krav fra industrien med hensyn til svejsekvalitet, hastighed, fleksibilitet og minimering af produktionsomkostninger. Således var nogle af ordene fra borgmester Mogens Gade, der havde glæden af at kunne overrække trofæet til salgsdirektør Claus Pagh fra Migatronic Automation.

Foruden overrækkelse af årets TagFat trofæ bød aftenen også på et spændende oplæg fra Fur Bryghus, som havde taget fem forskellige øl med, som gæsterne kunne nyde til maden på Rønnes Hotel, hvor hele arrangementet fandt sted.

Læs om fantastiske oplevelser og events