Nyheder
imported

Møder bestemmer Spillestedets fremtid

Gruppe fremlægger ideer og forslag til kommende arrangementer på møde den 30. januar. Generalforsamling i februar.

Gruppe fremlægger ideer og forslag til kommende arrangementer på møde den 30. januar. Generalforsamling i februar.

Torsdag den 30. januar er der åbent inspirationsmøde for foreninger, institutioner, frivillige og andre interesserede der har lyst til at høre om intentionerne med Foreningen Spillestedets fremtid.

Mødet bliver holdt i Kulturhuset Blokhus lokaler, hvor det også er meningen at en stor del af de fremtidige aktiviteter skal finde sted.

– Vi vil vise lokalerne frem, man kan stille spørgsmål og komme med ønsker og ideer til kommende arrangementer og events i Spillestedets regi, fortæller John Andersen der låner lokalerne ud til foreningens aktiviteter.

En lille arbejdsgruppe arbejder lige nu med et oplæg til arrangementer i 2014, og man håber på input og ideer til det endelige udkast.

Dette udkast vil blive præsenteret på den kommende ordinære generalforsamling, der finder sted den 10. februar kl. 19.00 i Kulturhuset Blokhus.

Foreninger eller institutioner fra Hune, Saltum, Blokhus og Pandrup området, som ønsker at indmelde sig i Foreningen Spillestedet kan melde sig ind inden den 10. februar 2014.

Indmeldelse sker ved indbetaling af årskontingentet på 1.500.- kr. som kan indbetales til konto 9020 – 0000 875430.

Man må meget gerne samtidig sende mig en mail på adressen: john@cityhouse.dk med kontaktdata på den person som foreningen har udpeget som repræsentant, fortæller John Andersen.

Man har tilsagn fra blandt andet Jammerbugt Kulturskole, PGU Pandrup og Pandrup Borgerforening om at de vil fortsætte sit arbejde i foreningen, og der ud over er der kommet tilsagn om medlemsskab fra Erhvervsforeningen Destination Blokhus, Samrådet Destination Blokhus, Hune Boldklub og Blokhus Fonden. Og John Andersen kan fortælle at flere er på vej.

Han oplyser at hvis man har spørgsmål kan man kontakte ham på ovenstående mail, Carsten Bilde på tlf. 72 57 82 40 eller cbi@jammerbugt.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events