Nyheder

Mere end bare mad

Hos Mortensens Mad i V. Hjermitslev har man fået en god idé.

 Mortensens Mad holder til i byens gamle kro i V. Hjermitslev. Bag gryderne står Kristian Mortensen, som har overtaget kroen og dermed driften siden starten af 2019, hvor der langes masser af lækre tapas og festmenuer over disken.
Men udover det har Kristian nu fået endnu en god idé, fortæller han til Blokhus avis.

-For et par år siden renoverede jeg det store selskabslokale, således der atter kunne bringes liv i bygningerne. Det har været, og er fortsat, en stor succes, men under Coronaepidemien blev der sat en stopper for fester og selskaber, hvorfor jeg kom på endnu en ny idé, fortæller han med et smil og fortsætter;

– Vi har brugt den seneste tid på at få den gamle krosal inddraget til 12 depotrum med henblik på udlejning. Her er tanken, at både private og virksomheder tørt og sikkert, kan få opmagasineret sine ejendele eller måske se det som et ekstra lager til sin virksomhed.

Mortensen mad

Dit eget depotrum

Rummene er af forskellige størrelser, alt fra 11 – 18 m3. Der er egen indgang, isat port og alle rum er tørre og har gulvvarme. Afhængig af størrelse koster et depotrum fra kr. 450,- til 550,- pr. mdr. oplyser Kristian og pointerer ligeledes, at alt er kameraovervåget, har alarm og at konceptet er meget fleksibelt, idet man med personbrik har fri adgang til området alle dage ml. 6-23.

Processen kan følges på facebook.com/ditdepot

Læs om fantastiske oplevelser og events