Beierholm MTB 2023. Foto: Nicolas Cho Meier
Blokhus

Mountainbikere til løb

Saltum Trim og Beierholm MTB afholdte løb for 11. år i træk
 | FOTO: Presse  

350 forårsfriske cykelentusiaster dystede på naturskøn rute ved Beierholm MTB, oplyser de i en pressemeddelelse.

Revision og rådgivningsvirksomheden Beierholm, med hovedsæde i Aalborg, var, i samarbejde med Saltum Trim, lørdag tilbage i sadlen med det årlige Beierholm MTB løb.

Her blev ca. 350 forventningsfulde MTB-ryttere sendt fra start ved Nols Søen i Saltum og ud på de tre ruter på henholdsvis 30, 45 og 75 km – samt som noget nyt en 60 km gravel-rute.

Det er 11 år siden Beierholm første gang afviklede det store nordjyske MTB-løb, og ifølge partner og statsaut. revisor, Thomas Skou Jacobsen, fra Beierholm i Aalborg bringer begivenheden hvert år glæde hos både Beierholms kunder, medarbejdere og andre interesserede.

Beierholm MTB 2023. Foto: Nicolas Cho Meier
Beierholm MTB 2023. Foto: Nicolas Cho Meier

– Beierholm MTB er med tiden blevet en skøn forårstradition. Det er 11 år siden, vi første gang satte os i sadlerne sammen med Saltum Trim. Siden har det være en fast tilbagevendende begivenhed, kun afbrudt af Coronapandemien, og vi nyder hvert år at kunne samle kunder, kolleger og cykelentusiaster i øvrigt i et både sportsligt og socialt fællesskab, fortæller Thomas Skou Jacobsen, som selv rullede med på den naturskønne rute i og omkring Saltum, Hune og Blokhus.

Her var vinden kold, men benene varme, og som målstregen blev passeret, blev målrettede blik vekslet til brede smil i Nols Hallen, hvor Beierholm efter løbet traditionen tro var vært ved mad, drikke og præmieoverrækkelser.

Læs om fantastiske oplevelser og events