Brovst

MTH BILER

Toyota Brovst har fokus på bæredygtig udvikling og på nye miljørigtige biler  

 
Oven på finanskrisen for nogle år siden oplevede man hos MTH Biler/Toyota i Brovst de gode tiders tilbagevenden i form af især en stærk vækst og fremgang af salget af varebiler og biler til erhverv. I det hele taget kom der en generel stærk fremgang over en bred front, og den øgede efterspørgsel resulterede i, at man etablerede et helt nyt pladeværksted, en ny afdeling for service og klargøring af køretøjer samt en markant udvidelse af salgsarealet.

Stormende modtagelse af Toyotas nye eldrevne BZ4X

Nu er der igen nye tider på bilfronten som et resultat af kampen for et mere rent miljø samt en indsats mod de igangværende klimaforandringer. Det har betydet en øget bevidsthed om at skabe en bilpark med mindre forurenende biler. Tendensen til at skifte benzin- og diesel ud med en renere form for brændstof i form af eldrevne biler slår mere og mere igennem. Og Hos Toyota har man fra starten været fremme i skoene og haft fokus på de igangværende udviklingstendenser. Salget af el-biler er således i kraftig vækst, og en helt ny elektrisk verden har åbnet sig i bilbranchen. Konkret har Toyota lanceret en ny epokegørende eldrevet model. Både salgsleder Jess Rosengren og afdelingschef og værkfører Finn Jensen fra MTH Biler/Toyota i Brovst ser det som startskuddet for et gennembrud for salget af el-biler, som bliver mere og mere dominerende på markedet.

Indførelse af ny omfattende servicegarantiordning – Toyota Relax

Også Toyota Relax er en af Toyotas spændende nyskabelser. Der gives op til 10 års servicegaranteret garanti, fortæller Jess og Finn. Den gælder, når bilen ikke længere er omfattet af fabriksgarantien på 3 år, og inden den er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km. Det har Toyota indført, fordi vi tror på vores produkter, og fordi den tryghed fastholder nuværende kunder og tiltrækker nye, lyder det fra de to. Når din bil har været til service hos en autoriseret Toyota-forhandler, er du automatisk omfattet af Toyota Relax, og garantien 12 mdr. frem og 10 år i alt inden for de nævnte rammer for bilens alder eller kilometertal. Eneste betingelse er overholdelse af de årlige eftersyn.

Optimal kundeservice, rådgivning og vejledning

Jess Rosengren og Finn Jensen står i spidsen for i alt 16 tilknyttede medarbejdere hos det populære og velrenommérede bilfirma, som ret beset ligger på hovedvejen gennem Halvrimmen. Sideløbende med køb og salg af nye og nyere brugte biler er de ansatte beskæftigede med servicering og klargøring af biler til salg, ligesom man på pladeværkstedet laver forsikringsskader for alle selskaber i landet. Ud over afdelingen i Brovst/Halvrimmen har MTH Biler/Toyota afdelinger i Løgstør, Nykøbing M., Aars, Thisted og senest nu også i Hadsund. Kendetegnende er, at Toyota har et rigtig godt set up med de vigtige og relevante kompetencer hos alle ansatte. Kundernes interesse for Toyota-biler, uanset om der er tale om erhverv eller om privatbiler, er således stor og voksende. Finn Jensen og Jess Rosengren peger på, at forklaringen på den store efterspørgsel ikke mindst ligger i den optimale kundeservice, rådgivning og vejledning, som man møder hos MTH Biler/Toyota.

Oplev køreglæden i eksempelvis en ny CO2-neutral Toyota.

Vi sælger ikke blot biler, men køreglæde, lyder det fra Finn Jensen og Jess Rosengren. Det gælder uanset, hvilken type Toyota-model, kunden måtte have behov for. Hos MTH Biler/Toyota Brovst garanterer de for kvaliteten og trygheden ved at gøre en god handel, både når det gælder køb og bytte af bil, og når det gælder værkstedsservice. Som autoriserede forhandlere af Toyota fylder nyvognssalget af dette mærke selvsagt meget i hverdagen, men vi har altid sideløbende et stort udvalg af gode nyere brugte biler i mange forskellige mærker, ligesom vi servicerer alle bilmærker på værkstedet, fortæller de afslutningsvis med en opfordring til også at komme og opleve køreglæden i eksempelvis en ny CO2-neutral Toyota.

Prøv det selv og nyd det!

Læs om fantastiske oplevelser og events