Nyheder
imported

Musik: Hele 70 koncerter ved den smukke Limfjord

Kendte danske navne, internationale tribute bands og lokale talentspirer kan du blandt andet høre fra de fem forskellige scener under The Tall Ships Races i Aalborg.

Der er både blevet plads til gamle kendinge som Dodo & The Dodos, Johnny Deluxe, Love Shop, Hush og Nikolaj & Piloterne og nyere navne på den danske musikscene som Phlake, Katinka og Marvelous Mosell. Til afslutningsaftenen har arrangørerne været i udlandet for at hente henholdsvis Arrival From Sweden, et af de bedste ABBA-tribute-orkestre, og One Night of Queen (UK), der er Englands mest overbevisende Queen-tribute orkester. – The Tall Ships Races er et arrangement, der publikumsmæssigt favner enormt bredt. Det har vi forsøgt at tage hensyn til ved at vælge navne, der har en bred appel, og som kan samle hele Aalborg og Nordjylland til fest, fortæller Keld Rud Nielsen, der er ansvarlig for underholdning under The Tall Ships Races og fortsætter: – Samtidig vil vi også gerne have, at The Tall Ships Races er en begivenhed med en stærk lokal forankring, så det har været vigtigt at få musik fra Aalborg og Nordjylland med.

Koncerter fra fem scener
De i alt fem faste scener er fordelt med tre på Aalborg-siden og to på Nørresundby-siden. Torsdag suppleres de faste scener af en større scene ved Himmerland Boligforening, hvor boligforeningen fejrer sit 75 års jubilæum med optrædener med henholdsvis Djämes Braun, Karl William og Halberg & Friends. Onsdag og fredag vil der være musik fra en mindre scene på Musikkens Plads

Læs om fantastiske oplevelser og events