Nyheder
imported

Musik i den gamle badeby Løkken

Lørdag d. 28. august byder Løkken alle velkommen til gratis underholdning og musik i feriebyen Løkken.

Tekst: Anne Nøhr Ringgren  Foto: Presse

En festlig dag i Løkken

På torvet i Løkken kan lokale borgere og gæster se frem til en række gratis aktiviteter, der passer til både de små og det voksne publikum lørdag den 28. august. Her kan du glæde dig til en masse god musik, modeshow, shopping og underholdning.

Hjørring Kommune har givet erhvervslivet i Løkken en håndsrækning, som gør det muligt at arrangere aktiviteterne og dermed give alle noget tilbage som et lyspunkt efter en stille tid med Corona. 

Børneunderholdning, modeshow og musik

Tidligt på dagen bliver der budt på gak og løjer, når klovnen Njetski kommer og underholder børnene.

Til at skyde eftermiddagen i gang bliver der modeshow, som er sammensat af byens butikker i fællesskab.

Når modeshowet er færdigt, vil Jack Flash and The Comets skrue op for musikken på torvet. Her vil de levere vippe-med-foden garanti, når de med fokus på rock n’ roll fyrer op under de største hits fra de seneste seks årtier.

Mod aftenstid spiller Anders Blichfeldt store Big Fat Snake-hits i badebyen. Her kan du forvente at høre lidt om mødet med Elvis’ band, om Toppen af Poppen og andre anekdoter.

Som afslutning kan du glæde dig til ABBA Revival Band som leverer hele perlerækken af de gode, uforglemmelige ABBA-klassikere.

Arrangementet er tænkt som en anderledes oplevelse i den weekend, hvor Løkken Molefestival skulle have været afholdt. Det må i år være uden skaldyrsbuffet, råvaremarked og fiskeauktion, men der er garanti for en sjov dag, som både byder på underholdning, shopping og gode oplevelser på byens restauranter, lover arrangørerne bag arrangementet.

Alle er velkomne til Musik i den gamle badeby.

> Se program for Musik i den gamle badeby

Læs om fantastiske oplevelser og events