Nyheder
imported

Musik i sommerlandet er tilbage på Blokhus Torv

Danske topnavne, fadøl og ørehængere på Scenen i Blokhus

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark/Presse

Torvegruppen inviterer til en sommer med masser af sprøde musikalske oplevelser på Danmarks måske smukkeste friluftsscene.

– Efter at vi sidste år måtte aflyse de populære koncerter på Torvet, er det med stor begejstring, at vi nu kan offentliggøre programmet for årets sommerkoncerter, siger Jannie Ratke, eventansvarlig for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.
– Vi er utroligt stolte over, at vi trods de mange udfordringer har formået at lave et corona-venligt set-up med nogle af Danmarks absolut bedste kunstner, siger hun.

Med bands og navne som Die Herren, Dodo & The Dodos, Poul Krebs, Rasmus Berg og Sømændene er der lagt op til en brag af en sommer, når der hver torsdag i perioden 15. juli til 12. august inviteres til koncerter under åben himmel.

 

Alsidigt, folkeligt og fornøjeligt

Die Herren lægger ud med de store U2-hits såsom ”Beautiful Day”, Sunday Bloody Sunday” og With or Without You”, nogle unplugged og andre i elektriske versioner.
Poul Krebs behøver næppe nærmere introduktion, med hits som ”Sådan nogle som os” og ”Johnny han var lige ved at blive sindssygt” har Krebs for længst opnået kultstatus.
Rasmus Bjerg vil med sin trio underholde med John Mogensens udødelige klassikere i en kombination af koncert, teater og et spektakulært visuelt show.
Ugen efter gæster Dodo & The Dodos Scenen i Blokhus. Det kendte danske poprock band har siden 1986 begavet os med det ene store hit efter det andet, og der bliver god lejlighed til et genhør med de mange ørehængere.
Sømændene har nu 20 år på bagen og publikum vil opleve nostalgi, sing-along og skålesange som ”Alle sømænd er glade for piger” og ”Mandalay”, men også en moderne koncertoplevelse med en walk down the memory lane.

Alt det praktiske

Pga. corona er pladsen reduceret fra forrige års mange tusinder til 1.000 siddepladser på borde-bænke-sæt til hver koncert. Der skal købes nummererede billet online inden koncerterne, da der ikke vil være billetsalg i døren. Billetterne koster 75 kr. inkl. en øl eller sodavand + gebyr og købes på Ticketmaster.dk.
Hvis man ikke har kunnet få bord på en byens spisesteder inden koncerterne, er det tilladt at medbringe take away til koncerten. Dog skal drikkevarer købes på pladsen, da det er med til at finansiere koncerterne og udgifter som følge af restriktionerne.
Koncertpladsen åbner klokken 18 vil være hegnet ind, så man ikke kan se noget udefra for at undgå forsamlinger uden for koncertområdet.

Er man så uheldig, at man ikke har fået billet, er opfordringen at nyde aftenen på en af de mange restaurationer i Blokhus.

Tak til sponsorer

Arrangør er Torvegruppen, som er en interessegruppe under Erhvervsforeningen Destination Blokhus. En særlig tak til de mange sponsorer, der gør det muligt at gennemføre årets koncerter, og en særlig tak til Jammerbugt Kommune for en donation på 250.000 kroner.
Jammerbugt Kommune har for år tilbage afsat en pulje til events i sommerlandet, herunder også de ørige kystområder, og borgmester Mogens Chr. Gade pointerer, at bidraget til koncerterne i Blokhus giver mangfoldigt tilbage til hele kommunen.
– Samarbejdet mellem de mange frivillige i Blokhus, erhvervslivet og kommunen er ubesejret og fastholder de årligt tilbagevendende begivenheder her i området. Det betyder, at folk kommer tilbage igen, fordi de kan regne med, at her sker noget. I Jammerbugt er 20 pct. af samfundsøkonomien turisme og side-erhverv. Derfor er dette en lille investering, og en samlet kommunalbestyrelse står bag, siger han.

 

Koncerterne

 • 15/7- Die Herren
  Opvarmning: Fester Kester
 • 22/7- Poul Krebs
  Opvarmning: The Bats
 • 29/7- Rasmus Bjerg
  Opvarmning: Petrols
 • 05/8- Dodo and the Dodos
  Opvarmning: Romhandleren
 • 12/8- Sømændene
  Opvarmning: Back on Track

 

> Køb billet til torsdagskoncerterne i Blokhus

 

 

Program:

• 18.00 Dørene åbner

• 19.00 Opvarmning

• 20.30 Hovednavn

• 22.00 Tak for i aften

 

Torvegruppen der arrangerer koncerterne:

• Karl Korfits

• Per Kalstrup

• Berit Bøjstrup

• Ole Bach

• Martin Pedersen

• Christian Hem

• Peter Dahl

• Jannie Ratke

Læs om fantastiske oplevelser og events