Nyheder
imported

Musik i sommerlandet: “Klemmedrengen”

I juli og august er der gratis og traditionelle sommerkoncerter med bl.a. rapperen Clemens, der i februar udgav albummet ”Klemmedrengen” og senere sommerpop fra Dorthe Gerlach

Musik i sommerlandet:

”Klemmedrengen” i Blokhus

I juli og august er der gratis og traditionelle sommerkoncerter med bl.a. rapperen Clemens, der i februar udgav albummet ”Klemmedrengen”  og senere sommerpop fra Dorthe Gerlach

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

TV2 Nord og Jammerbugt Kommune inviterer til musik og fest på Torvet i Blokhus, når de traditionelle og gratis sommerkoncerter afvikles. I aften d. 21. juli, fortsætter Clemens den festlige musiktradition i sommerlandet, der trækker folk til Blokhus fra nær og fjern.

Herefter bliver det alt fra det fineste sommerpop fra Dorthe Gerlach til Claus Hassing og senere Karen Mukupa sammen med TV2 Nord All Stars Band.

TV2 Nord og Jammerbugt kommune glæder sig over at byde sommerglade gæster op til fest på Torvet i Blokhus fortæller Jesper Bradsted, der er programchef på TV2 Nord, til Blokhus Avis.

– Koncerterne sendes på TV2 Nord om torsdagen. På den måde kan gæsterne opleve koncerten to gange og måske endda se sig selv i fjernsynet.

Clemens med TV2Nord Allstars Band d. 21. juli indsæt lille foto af Clemens

Clemens er en af de mest toneangivende rappere, Danmark har fostret. Han har dannet skole for en generation af kloner, der kopierede hans rimteknik og evne til at kombinere aggression og refleksion. De seneste år har han, både på sine udgivelser og i Toppen af Poppen, vist, at han også er en gedigen sanger, der formår at formidle det indfølte og storladne med en tåre på kinden og et glimt i øjet.  _________________________________________________

Dorthe Gerlach d. 28. juli

Er det mod, der får en til at udgive et soloalbum på sit modersmål, når man har succes i et af landets populære orkestre? Det er uden tvivl modigt at forlade de trygge rammer og sikkerheden i Hush, men Dorthe Gerlach havde intet valg. Hun var nødt til at finde sit eget rum, hvis hun både skulle overleve som kunstner og komme igennem den krise, der ikke bare lå og lurede i kulissen som et potent brag, men som var detoneret og i fuld gang.

_________________________________________

– Koncerterne starter kl. 19.30:

 21.07.15: Clemens sammen med TV2 Nord All Stars Band

28.07.15: Dorthe Gerlach

04.08.15: Claus Hassing

11.08.15: Karen Mukupa sammen med TV2 Nord All Stars Band

Læs om fantastiske oplevelser og events