nordsøfestival 3
Blokhus

Musik, march og tamburspillere

Nordfestivalen gentages i Blokhus

Den store festival for norske skole- og ungdomskorps spiller gaderne op i Blokhus, når der afholdes Nordsøfestival fra den 17. til den 28. juni.

Korpsmusik er en meget populær fritidsaktivitet i Norge, hvor der på landsplan er ca. 70.000 personer, der spiller i et af landets ca. 1600 musikkorps.
På nær 3 år, hvor det ikke blev afholdt, så har det igennem 35 år været en fast tradition for nogle af de norske korps at mødes til festival i Blokhus. Derfor har Erhvervsforeningen Destination Blokhus i samarbejde med Euro Tourist igen i år planlagt et program spækket med spændende aktiviteter for de ca. 800 personer – fordelt på 34 skole- og ungdomskorps.

Koncert og march

De norske korps giver koncerter på Blokhus Torv, så der er rig mulighed for at høre de dygtige tamburspillere, og sankthansaften 23. juni er der musikalsk march fra torvet til stranden.
Alle er velkomne til at marchere med, og marchen slutter med en minikoncert på stranden, oplyser arrangørerne.
Mandag 19. og lørdag 24. juni er der musikstafet på Blokhus Torv, hvor der dystes om at være det mest udholdende korps. Der spilles populærmusik, som de fleste kender og kan nynne med på.
Tirsdag 20. juni og søndag 25. juni er der præmieoverrækkelse på Torvet, hvor der også er tale ved Helle Bak Andreasen, formand for kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget i Jammerbugt Kommune samt et underholdende indslag til glæde for de norske musikanter.

Læs om fantastiske oplevelser og events