Nyheder
imported

Musikalske oplevelser i efteråret

Spillestedet Blokhus inviterer til livescenen på Kulturhuset

Blokhus:

Spillestedet Blokhus inviterer til livescenen på Kulturhuset

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Torsdag d. 16. oktober kl. 20 kan man høre de allerstørste hits, som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd. Han er nu vendt tilbage til livescenerne med et helt nyt band – Poul Halberg & Friends. Og Friends er bl.a. Jette Schandorf (bas) og Jan Sivertsen (trommer). Igennem 35 år har duoen været en vigtig faktor i selve udviklingen af Halberg’s sange. Jørgen Kaufmann (keyboards) er efter 25 år tilbage, som Pouls solistiske sparringspartner. Heidi Degn (vokal) vil med sin personlige stemme fortolke de mange gode sange i tæt samarbejde med Poul’s bluesprægede vokal og guitar.

Torsdag d. 13. november kl. 20 er det med Claus Grønkjær ved mikrofonen, hvor gæsterne inviteres til spilleglæde og nærvær ledsaget af en lille anekdote fra det virkelige liv.

Lørdag d. 15. november kl. 20 kommer Tim Christensen til Kulturhuset Blokhus. Efter udsolgte spillesteder rundt i Europa har Tim fået modet og lysten til at tage Danmark rundt med sine sange.  – Efter at ha smagt på denne nøgne, akustiske udgave ved diverse optrædener det seneste år, er jeg blevet inspireret og har fået modet til at gå ud og spille koncerter akustisk solo. At stå alene på scenen kan være en angstprovokerende fornemmelse, men også udfordrende, fortæller Tim Christensen.

Læs om fantastiske oplevelser og events