Blokhus
imported

Når solen går ned bryder lyset frem

DET SKER: Fårup Sommerland skruer op for efterårsstemningen med det flotte Lysfald.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

I uge 42 bliver der skruet helt op for efterårsstemningen i Fårup Sommerland, når forlystelsesparken endnu en gang slår dørene op til Nordjyllands største høstfest og ikke mindst det flotte lysfald.
Det bliver ni dage fyldt med (u)hygge, livemusik og massevis af efterårsaktiviteter i parken, som naturligvis vil være pyntet op i bedste høstfeststil – og når solen går ned bryder lyset frem og bader forlystelsesparken i flotte farver.

Lysfald

Lysfestivalen blusser op i weekenden 7. til 9. oktober og igen fra 15. til 22. oktober, mens selve Høstfesten fortsætter til 23. oktober
Attraktioner, park og skov bliver lyst op af tusindvis af lamper, og den storslåede belysning vil brede sig gennem skoven, stierne og en række store oplevelseszoner forskellige steder i parken.
– Der skrues op for hele farvepaletten, for magien, fortællingerne og effekterne. Parkens gæster kommer på en sanselig lysvandring gennem park og løvfald, når efterårsmørket falder på, og de kommer til at opleve skoven og forlystelserne i et helt nyt lys, fortæller Rasmus Mortensen, kommerciel chef i Fårup Sommerland.
– Vi har lejet alt det farvede lys, vi har kunnet få fat i Nordjylland, og det bliver en helt unik oplevelse, fordi lyset vil spille sammen med musikken i parken , fortæller Rasmus Mortensen og tilføjer, at der også kommer nye shows.
– Så glæd dig til at prøve dine yndlingsforlystelser i tusmørket og oplev efterårsstemningen når solen er gået ned, siger han.

Læs om fantastiske oplevelser og events