Nyheder
imported

Når teknikken driller

Med forår og snarlig sommer er Ingstrup Maskinteknik klar til bl.a. istandsættelse af havens maskiner. 

Der er ingen tvivl om, at hænderne er skruet rigtigt på ved Jens Peter Skov Villerup, der netop kan fejre 1 års fødselsdag med virksomheden; Ingstrup Maskinteknik. Virksomheden er beliggende på Hovedgaden 89 i den lille landsby Ingstrup, tæt på ferieområderne Grønhøj, Løkken og Blokhus.

Alt indenfor maskiner

Ingstrup Maskinteknik beskæftiger sig med bl.a. reparation og service af landbrugs- og entreprenørmateriel, køb og salg af traktorer og maskiner samt servicering af småmaskiner som plæneklippere og havetraktorer. Jens Peter fortæller til Blokhus avis, at han altid har haft iværksætter lysten i sig og med snart 15 års brancheerfaring, er han rigtig glad for, at han tilbage i foråret 2017, besluttede sig for at åbne i Ingstrup. – Jeg er blevet taget rigtig godt i mod, mange af mine kunder kender mig, da jeg er født, opvokset og tidligere har arbejdet i nærområdet. Men der er naturligvis også kommet mange nye til, bl.a. sommerhusejerne fra Blokhus strand til Løkken. Det skyldes bl.a. at jeg gerne servicerer deres plæneklippere og havetraktorer, henter og bringer dem, således de er klar til feriesæsonen. Og skulle det hænde, at maskineriet er blevet for træt, ja, så hjælper jeg naturligvis også gerne med valget af en ny maskine, fortæller Jens Peter, der netop har fået en ny udstilling i butikken, der viser alle de forskellige muligheder der findes indenfor dette felt.

Jens Peter lægger vægt på den personlige relation til kunden. – Jeg synes man ser en tendens til, at mange steder efterhånden er ved at blive for store, og dermed kan ”ping-pongen” også lettere forsvinde, siger han og fortsætter, -Hos Ingstrup Maskinteknik kan jeg garantere at fokusset er på kunden og dennes behov, afslutter han med et nordjysk smil på læben.

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events