Blokhus

Næsthøjeste besøgstal i parkens historie

Over 660.000 gæster i Fårup Sommerland trods uforudsigelige vejrforhold
fårup sommerland lysfald 2023

Den nordjyske forlystelsespark Fårup Sommerland kan nu gøre status på dette års sæson, hvor parken har haft et samlet besøgstal på 664.803 gæster, oplyser de i en pressemeddelelse.

Traditionen tro afrundende Fårup Sommerland sæsonen med den populære Lysfald- og Høstfest-event i forbindelse med efterårsferien og weekenden forinden, som igen i år blev et tilløbsstykke. Her havde parken besøg af tæt ved 100.000 gæster.  

På trods af både snevejr i forbindelse med åbningen, den vådeste juli nogensinde og et stormfuldt efterår lander sommerlandet alligevel på det næsthøjeste besøgstal nogensinde – kun overgået af det vilde rekordår i 2022.

Med udgangen af efterårsferien kunne Fårup Sommerland officielt afrunde sæsonen og sige på gensyn til de sidste gæster i 2023, der endte med at blive et nyt år, der vil skrive sig ind i forlystelsesparkens rekordbøger. Fårup Sommerland har nemlig siden åbningen 3. april 2023 haft besøg af hele 664.803 gæster, hvilket gør 2023 til den næstbedste sæson i parkens historie målt på antal besøgende.

– Vi er ovenud taknemmelige for den opbakning, vi har mødt fra gæsterne gennem 2023-sæsonen, hvor vi nu igen kan se tilbage på et utroligt flot besøgstal i Fårup Sommerland. Det til trods for, at vi har oplevet stort set alle tænkelige vejrfænomener på disse breddegrader med sne i forbindelse med åbningen i april, gode sommerdage i forsæsonen, den vådeste juli nogensinde og et stormfuldt efterår. Alligevel har et stort antal gæster lagt vejen forbi, og vi kan se tilbage på den næstbedste sæson målt på besøgstal i parkens historie. Det er vi taknemmelige over, siger Niels Jørgen Jensen, direktør i Fårup Sommerland.

Fårup sommerland

Udvidelse af aquaparken

Fårup Sommerland forbereder sig nu på 2024-sæsonen, hvor forlystelsesparken blandt andet lancerer en stor udvidelse af den populære Aquapark. Fårup Sommerland vil således investere markant i en gennemgribende renovering og opgradering af Danmarks i forvejen største vandland, så gæsterne igen har en stor nyhed at se frem til i den kommende sæson.

Læs om fantastiske oplevelser og events