Aabybro

Natholdet måske til rom og øl yoga i Nørhalne

– Styrk kroppen med yoga og tag samtidig en slurk af din drink eller en øl.
Fredag 14. februar klokken 18 byder Winnie Harild på Rom og Øl Yoga i Nørhalne Hallen.

Natholdet på besøg ?
Sammensætningen af drinks som Hawaiian Blue og Sex on the Beach med yogaens smidighed har også vakt opsigt uden for landsbyen.
Faktisk har Jyllands-Posten meldt sin ankomst, og TV2-programmet Natholdet er inviteret.
– De har sagt, at de kommer, hvis de kan få det til at passe med andre ting heroppe. Så vi får nok først besked i allersidste øjeblik, fortæller Winnie Harild.

Øvelser i udført med strakt arm. Privatfoto

TV2Nord på besøg i november
Winnie Harild og yogaholdet har nemlig tidligere optrådt i TV programmet, da Natholdet viste et klip fra TV2Nords besøg til Winnie Harilds gin-yoga i Nørhalne Hallen i november 2019.
– Jeg vidste ikke, vi kom i Natholdet, før en af mine deltagere sagde det. Men det er fint. Det har givet en masse bevågenhed og arrangementer rundt om i landet.
– Det kunne være sjovt, hvis Natholdet kom, men jeg tør ikke håbe det, siger Winnie Harild, der er landsinstruktør i yoga under DGI.

Det giver en løssluppenhed. Privatfoto

En munter time
Kombinationen af alkohol og yoga giver en løssluppenhed.
– Nogle tænker, at yoga er kedeligt, eller at de er stive som et bræt. Men med en drink løsner man op og synes, det er sjovt. Og for de kyndige er det udfordring at skulle have et glas med under øvelserne, forklarer hun.
– Normalt holder man mund under yoga, men det gør vi ikke, når vi har drinks med. Så holder vi en yogafest, fortæller Winnie Harild, som har været instruktør siden 2016.

Yoga giver smidighed og mental ro. Privatfoto

Styrker og giver ro
– Yoga giver smidighed og mental ro. Vi er nede i et andet gear end i den travle hverdag, og du kan stadig være med, selv om du har skader.
Man undgår nemlig belastninger som at løfte tunge vægte eller spurte afsted.
– Ved yoga får du styr på din vejrtrækning og undgår at stresse. Samtidig får du med øvelserne styrket og udfordret din krop, og hovedparten får også sved på panden, fortæller instruktøren.

Læs om fantastiske oplevelser og events